Разследващ изнасилване в с.Маринка стана полицай на месеца

 

11-bojidar-jelev1

Полицай на м. февруари в поредната церемония, провела се в присъствието на целия личен състав на Четвърто Районно управление Полиция - Бургас, стана инспектор Божидар Желев – разследващ полицай в отдел „Досъдебно производство”. Наградата е за това, че в период на близо година е провел множество процесуално-следствени действия, при които са разкрити две лица извършили в с. Маринка, общ. Бургас през пролетта на 2012 година блудствени действия с млади жени. По време на досъдебното производство са проведени множество разпити на свидетели и пострадали, разузнавания и експертизи, като по безспорен начин е установен и документиран механизмът на извършената престъпна дейност. На извършителите на блудствените действия – Г.Г., 53-годишен и С.Т., 38-годишна, състав на Бургаски районен съд е наложил ефективни присъди „лишаване от свобода” за срок от 5 години и 4 месеца.

13-bojidar-jelev

Служителят бе отличен лично от Директора на ОДМВР – Бургас - комисар Милен Димитров, който му връчи почетна грамота и го награди с "обявяване на благодарност" и индивидуална парична награда в размер на 100 лв., подчертавайки изрично че извършените по досъдебното производство действия са изключително качествени, като работата на разследващ полицай Божидар Желев е пример за задълбочено познаване, както на материалното и процесуално наказателното право, така и на съдебната практика.

При получаването на почетната грамота главен полицай Божидар Желев благодари на своите колеги за екипната работа, както и на Началникът на Четвърто Районното управление – Бургас главен инспектор Атанас Хаджиатанасов. Желев отчете, че това не е индивидуална награда, а отличие за дейността на всички полицейски служители от управлението, което за пореден път бе отличено в конкурса "Полицай на месеца".


 • Преглед на печата 01.07.1016г. Преглед на печата 01.07.1016г.
 • Юли - в началото дъжд, накрая жега Юли - в началото дъжд, накрая жега
 • Откриваме пясъчния фестивал. Елате костюмирани! Откриваме пясъчния фестивал. Елате костюмиран
 • Пет фирми искат да правят спортния комплекс в "М.рудник".Отварят ценовите оферти днес Пет фирми искат да правят спортния комплекс в
 • Четирима от мелето заради "Нощните вълци" на прокурор Четирима от мелето заради "Нощните вълци" на
 • Петър Жеков утрепал брат си с брадвата и отишъл на фризьор Петър Жеков утрепал брат си с брадвата и отиш
 • Директна предавка: „БМВ М3” шампион от 1990 г. на ретро парада в Бургас Директна предавка: „БМВ М3” шампион от 1990 г
 • Битите и билите заради "Вълците на Путин" се обвиняват в съда /ОБНОВЕНА/ Битите и билите заради "Вълците на Путин" се
 • Пияница, убил приятелката си, отива на съд Пияница, убил приятелката си, отива на съд
 • Националите по ръгби7 тренират вече на "Лазур" Националите по ръгби7 тренират вече на "Лазур
 • Махаме лева, въвеждаме еврото задължително Махаме лева, въвеждаме еврото задължително
 • “Бургасбус” отбелязва четвърт век служба на Негово Величество Пътника “Бургасбус” отбелязва четвърт век служба на Н

Не пропускайте