Разследващ изнасилване в с.Маринка стана полицай на месеца

 

11-bojidar-jelev1

Полицай на м. февруари в поредната церемония, провела се в присъствието на целия личен състав на Четвърто Районно управление Полиция - Бургас, стана инспектор Божидар Желев – разследващ полицай в отдел „Досъдебно производство”. Наградата е за това, че в период на близо година е провел множество процесуално-следствени действия, при които са разкрити две лица извършили в с. Маринка, общ. Бургас през пролетта на 2012 година блудствени действия с млади жени. По време на досъдебното производство са проведени множество разпити на свидетели и пострадали, разузнавания и експертизи, като по безспорен начин е установен и документиран механизмът на извършената престъпна дейност. На извършителите на блудствените действия – Г.Г., 53-годишен и С.Т., 38-годишна, състав на Бургаски районен съд е наложил ефективни присъди „лишаване от свобода” за срок от 5 години и 4 месеца.

13-bojidar-jelev

Служителят бе отличен лично от Директора на ОДМВР – Бургас - комисар Милен Димитров, който му връчи почетна грамота и го награди с "обявяване на благодарност" и индивидуална парична награда в размер на 100 лв., подчертавайки изрично че извършените по досъдебното производство действия са изключително качествени, като работата на разследващ полицай Божидар Желев е пример за задълбочено познаване, както на материалното и процесуално наказателното право, така и на съдебната практика.

При получаването на почетната грамота главен полицай Божидар Желев благодари на своите колеги за екипната работа, както и на Началникът на Четвърто Районното управление – Бургас главен инспектор Атанас Хаджиатанасов. Желев отчете, че това не е индивидуална награда, а отличие за дейността на всички полицейски служители от управлението, което за пореден път бе отличено в конкурса "Полицай на месеца".


 • Селото на Дядо Коледа - входна врата на Лапландия Селото на Дядо Коледа - входна врата на Лапла
 • Пожар в маслобойна в Харманли, няма пострадали Пожар в маслобойна в Харманли, няма пострадал
 • Британски банкери: Напускаме Острова, ако излизането от ЕС не бъде плавно Британски банкери: Напускаме Острова, ако изл
 • Тръмп предизвика дипломатически скандал с Китай Тръмп предизвика дипломатически скандал с Кит
 • Германия реже социалните за гастарбайтерите Германия реже социалните за гастарбайтерите
 • "Желаем ви много любов!", послание от хората с увреждания "Желаем ви много любов!", послание от хората
 • Блок усвоил 117 хил. лв. без да е започнало санирането му Блок усвоил 117 хил. лв. без да е започнало с
 • Радев пред ДПА: Членството на България в ЕС не бива да се противопоставя на икономическите отношения с Русия Радев пред ДПА: Членството на България в ЕС н
 • В Швейцария конфискуваха 9 реликви, вероятно откраднати от Палмира В Швейцария конфискуваха 9 реликви, вероятно
 • Вече сме 7,4 млрд. души Вече сме 7,4 млрд. души
 • Отиващото си правителство готви провокация срещу Радев, твърди Бойчев Отиващото си правителство готви провокация ср
 • Музеят в Никулденската програма с 2 изложби Музеят в Никулденската програма с 2 изложби

Не пропускайте