Разследващ изнасилване в с.Маринка стана полицай на месеца

 

11-bojidar-jelev1

Полицай на м. февруари в поредната церемония, провела се в присъствието на целия личен състав на Четвърто Районно управление Полиция - Бургас, стана инспектор Божидар Желев – разследващ полицай в отдел „Досъдебно производство”. Наградата е за това, че в период на близо година е провел множество процесуално-следствени действия, при които са разкрити две лица извършили в с. Маринка, общ. Бургас през пролетта на 2012 година блудствени действия с млади жени. По време на досъдебното производство са проведени множество разпити на свидетели и пострадали, разузнавания и експертизи, като по безспорен начин е установен и документиран механизмът на извършената престъпна дейност. На извършителите на блудствените действия – Г.Г., 53-годишен и С.Т., 38-годишна, състав на Бургаски районен съд е наложил ефективни присъди „лишаване от свобода” за срок от 5 години и 4 месеца.

13-bojidar-jelev

Служителят бе отличен лично от Директора на ОДМВР – Бургас - комисар Милен Димитров, който му връчи почетна грамота и го награди с "обявяване на благодарност" и индивидуална парична награда в размер на 100 лв., подчертавайки изрично че извършените по досъдебното производство действия са изключително качествени, като работата на разследващ полицай Божидар Желев е пример за задълбочено познаване, както на материалното и процесуално наказателното право, така и на съдебната практика.

При получаването на почетната грамота главен полицай Божидар Желев благодари на своите колеги за екипната работа, както и на Началникът на Четвърто Районното управление – Бургас главен инспектор Атанас Хаджиатанасов. Желев отчете, че това не е индивидуална награда, а отличие за дейността на всички полицейски служители от управлението, което за пореден път бе отличено в конкурса "Полицай на месеца".


 • Директна предавка: Toyota Hilux се дъни на "Теста на лоса" /видео/ Директна предавка: Toyota Hilux се дъни на "Т
 • Откриха гъбаря Велев жив Откриха гъбаря Велев жив
 • Цигари без бандерол в дома на 30-год. бургазлия Цигари без бандерол в дома на 30-год. бургазл
 • Бургаските курорти конкурират София в луксозното строителство Бургаските курорти конкурират София в луксозн
 • Арестуваха антимафиот №1 в Стара Загора Арестуваха антимафиот №1 в Стара Загора
 • В "М. рудник" ловят пойни птици с мрежа В "М. рудник" ловят пойни птици с мрежа
 • Морска гара Бургас отваря врати за Международния ден на Черно море Морска гара Бургас отваря врати за Международ
 • Затворникът, убил мъж заради златно съкровище, на съд Затворникът, убил мъж заради златно съкровище
 • МГЕРБ Бургас с атрактивна инициатива „Аз обичам България” МГЕРБ Бургас с атрактивна инициатива „Аз обич
 • Учени: Селфитата водят до ниско самоуважение Учени: Селфитата водят до ниско самоуважение
 • Европа ще отложи допълнителните санкции срещу Русия до изборите в САЩ Европа ще отложи допълнителните санкции срещу
 • Парламентът прие на първо четене промени в Закона за автомобилните превози Парламентът прие на първо четене промени в За

Не пропускайте