Извънземно генно инженерство ли роди Адам и Ева?

Извънземно генно инженерство ли роди Адам и Ева?

Четвъртък, 22 Септември 2016 01:00
Съвременният човек още от ученическите си години започва да възприема хипотезата на Дарвин като велико научно откритие. На всички ученици в продължение на години им се внушава, че за милиони години трудът е превърнал маймуната в човек. Но го няма най-главното: доказателство за този факт, доказателството за прераждането на маймуната в човек. Странно е, но много хора искрено вярват, че науката днес има достатъчно археологически данни, които доказват, че човекът е произлязъл от маймуната. Но това не е така – няма такова доказателство.
С всяко ново откритие броят на въпросите не намалявал, а обратното – само се увеличавал. Къде е този предтеча на всички хоминиди и на човека? Действително ли единствената люлка на човечеството е Африка? Ако това е така то кога и колко пъти човекът е напускал континента? Кога е покорил огъня? И най-важното – кога човекът е проговорил? С всяка нова находка времето на появяването на първите предци на човека се отдалечава в дълбините на вековете.
Отначало за промеждутъчни форми се считали неандерталците и кроманьонците, но съвременната наука вече не ги счита за прадедите на човека. Това е само човешка раса с неголеми особености на скелета и черепа. И сега на Земята могат да се намерят племена с физиологични особености, които са присъщи на расата им.
В Африка през 1959 г. бяха намерени отделни кости, челюсти, зъби, фрагменти от черепи. Нарекли ги австралопитек. Тъй като това същество е могло да ходи изправено, било решено, че австралопитекът е напълно възможно да е предшественикът на човека. Но останалите параметри на находката съответствали на маймуна – раменната кост била приспособена за катерене по дървета, мозъкът бил малък, теглото – само 27 кг. И ръстът – 105 см. Учените Окснард и Цукерман публикуваха данни от обстойно биометрично изследване, които доказват, че австралопитеките не са били човекоподобни същества. Но дарвиновото мислене устройва много авторитетни учени и се оказало по-силно от тези чисто научни данни.
В пещери в Китай през 1920-1940 година били намерени останки от същества, получили названието синантропи. Фрагментите от черепите били повредени много силно, но било ясно, че мозъкът по размерите си е много близък до този на маймуните. Там били намерени човешки останки, оръдия на труда и лова, камина. Било ясно обаче, че синантропите не са могли да живеят човешки живот тъй като притежавали много малък мозък. Единственият логичен извод бил, че това е убежище на хора, на които любимото блюдо били маймунски мозъци. Това беше посочено на изследователите от професор Брел, но коментарите му бяха оставени без внимание.
Въпросът: Откъде се е взело човечеството, и досега е една от най-великите загадки. Науката и религията спорят по въпроса отдавна, но може би истината и тук е някъде по средата?
Загадките и въпросите, които не са намерили отговор, станаха причина за много версии и догадки. Любознателните изследователи винаги ги е занимавал въпросът: защо във всички религии – християнството, езическите вярвания на племената, исляма, има нещо общо. А именно – за висше същество, което живее на небето. То е създало хората и им е дало основните понятия за това как трябва да живеят – в нравствен и битов аспект.
На никой и през ум не му е минавало до сегашния XXI век, че на практика човекът може да е бил създаден в лаборатория. Но сега генното инженерство стана обичайна работа и хората погледнаха на религиозните сюжети с нови очи. Може ли човекът в действителност да е бил създаден от някакви могъщи същества от съвършено друга планета?
Удивително е, но науката вече плътно се приближава към момента, в който ще докаже това. Геномът на човека, според последните данни, се състои от 30-35 хиляди гена. 99 на сто от тези гени съвпадат с гените на шимпанзето. Също така съществуват гени, родеещи човека с безгръбначните и дори – с растенията. Това, разбира се, доказва в някаква степен теорията на Дарвин. Но изследванията също така показват, че съвременният човек притежава 223 гена, които не съществуват у никое друго същество на планетата. Тези гени отговарят за езика, разума и т.н. Тоест, за разликите между човека и маймуната.
От древни времена има факти, които потвърждават присъствието на Земята на извънземни цивилизации. Невероятни находки с извънземен произход, които са престояли в земята милиони години, скални рисунки, свидетелстват за това. Иначе как може да се обясни произходът на летящата чиния, която била намерена в ледовете на Антарктида? Или пък например болтът, стоял в земните недра 200 милиона години? Такива находки има много. Те говорят за това, че тук винаги е имало пришълци – още преди появата на човека. Възможно е тук да сме били заселени от извънземни, които в момента ни наблюдават.
Те дават на хората съвременни технологии и след това наблюдават как ще ги използваме. Тези технологии са примитивни за тях и иновативни за нас. В разни кътчета на Земята всеки ден се засичат стотици НЛО. Особено често те се появяват близко до места, където се извършват някакви научни изпитания, близко до военни обекти и космически станции. Всяка година изчезват милиони хора. Напълно възможно е те да са похитени от извънземни, за да се изследват телата и съзнанието им, да се правят експерименти.
Много велики умове и гениални творци виждат своите изобретения в съня си или ги вземат „свише”. Само някои се признават, че получават това от тях. Извънземните дават на човека знания. Иначе как да си обясним този невероятен скок през миналия век в развитието на технологиите. Защо дават на хората нови възможности? Възможно е те да се опитват да ни научат на законите на Вселената без които е невъзможно съществуването в нея? Може би се опитват да ни възпитат…
Ученият от САЩ Закария Ситчин публикува статия, в която твърди, че човекът е творение на генното инженерство. Според него на Земята някога се прелетели извънземни от планетата Нибиру. В древните шумерски източници се споменава за нея. Нибиру се появява веднъж на 4000 години близо до Слънцето. Ситчин предполага, че корабът на нибирейците преди 300 хиляди години е кацнал на Земята. Те притежавали високи технологии и дошли на нашата планета в търсене на полезни изкопаеми. На извънземните им е трябвала работна сила. Тогава те взели маймуна, на която прибавили няколко „излишни” гени. След намесата им у маймуните се появил разум. Ученият счита, че именно така е бил създаден Адам – първият човек, а после като клонинг е била направена и Ева, но с малко по различен комплект от хромозоми.
Извънземните вероятно са подозирали каква може да бъде природата на човека, който сътворили от див звяр и затова внушили на своите деца правила за живот. Вероятно са искали на Земята да не съществува общество на зверове, а на човеци. Затова държали връзка с планетата ни и продължавали да извършват наблюдения. Хората се плодили и вероятно не отговаряли напълно на представите на извънземните за праведен живот. И тогава се случил Всемирният потоп, за който пришълците знаели предварително. Те предупредили само праведника Ной, който се спасил на своя Ковчег. В един момент извънземните напуснали Земята, оставяйки я на разумния човек – творение на техните ръце, който постоянно е принуден да се бори със своята животинска същност.
Но и тази версия не дава еднозначен отговор на най-великата загадка на Вселената. Дори човекът да е бил създаден от извънземни, възниква още по-големият въпрос: тях пък кой ги е създал? Но така или иначе едно е ясно:
Човекът не е произлязъл по еволюционен път от животно. Резултатите от изследванията показват, че той се е появил на Земята внезапно и в завършен човешки вид.

Още новини от Бургас

Удължават забраната за улов на есетрови риби

Забраната за улов на есетрови риби в българската акватория на река Дунав и Черно море се удължава с 5 години, считано от 01 януари 2016… Прочети още »
 • Морски офицер твърди: „Антарктида е база на извънземните “ Морски офицер твърди: „Антарктида е база на и
 • И все пак - тайна космическа програма има И все пак - тайна космическа програма има
 • Сказание за тайната невеста Сказание за тайната невеста
 • Загадката на викингския Улфберт Загадката на викингския Улфберт
 • Мистерията на един опит за покушение Мистерията на един опит за покушение
 • Кръгът на Делмар предсказва бъдещи събития Кръгът на Делмар предсказва бъдещи събития
 • Технологии и срещи с извънземни, скрити от тайните общества Технологии и срещи с извънземни, скрити от та
 • Планетата Фаетон наистина е съществувала! Планетата Фаетон наистина е съществувала!
 • Душата помни Душата помни
 • Къде отиваме: в ада, в рая или в паралелни вселени? Къде отиваме: в ада, в рая или в паралелни вс
 • Митичната змия, Ева и знанието Митичната змия, Ева и знанието
 • Така ще бъде през 2025-та... Така ще бъде през 2025-та...

Не пропускайте