Идва ли краят ни след неизбежния контакт?

Идва ли краят ни след неизбежния контакт?

Вторник, 27 Декември 2016 01:00
Въпросът с инвазията на извънземните вълнува не само световния елит, а и обикновените хора, в продължение на много години. Учените по целия свят готвят оръжия, които биха могли да неутрализират агресия от космоса.
Не си мислете, че всички тези предпазни мерки са неоправдани, колкото повече човечеството изследва Космоса, толкова по-ясно става, че във Вселената има и други цивилизации, които значително превъзхождат нашето технологично развитие. В един момент може да се окаже, че извънземните може да се нуждаят от нашата планета и човечеството ще бъде поробено, или просто унищожено.
Това ви напомня на фантастичен филм? Повечето хора смятат, че това е невъзможно, но как тогава да се обяснят военните разработки на много страни, включително и в бившия Съветския съюз, които са правени в тази посока? В Съединените щати дори е създадено специално звено в структурата на военното министерство, където учени и военни се опитват да създадат оръжие, което ще бъде последният шанс на човечеството за оцеляване.
Не е тайна, че в момента се разработват оръжия, които използват като заряд вещество, наречено „антиматерия.“ Експлозията на този материал няма особена мощност. Получаването на това вещество е много трудно, а ефектът от експлозията значително се увеличава, ако се случи във вакуум. Само си помислете : Къде има такова място на Земята?
Няма съмнение, че тези оръжия ще бъдат използвани за „Междузвездни войни“ с извънземни.
Наскоро в интернет се появи информацията, че западните разузнавателни агенции обмислят сценарии на извънземно нашествие.
Икономически
Извънземните идват на Земята и сключват редица споразумения, свързани с продажбата на техни технологии. Те със сигурност ще продават значително по-остаряла технология по техните стандарти, но на Земята те ще са уникални.
В замяна на това те ще получават ресурси, пари и, разбира се, места за колонии.
Постепенно извънземните технологии ще изместят от пазара тромавите човешки устройства, защото извънземните ще могат да продават своите джаджи много по-евтино. Следващата стъпка ще бъде откриване на Земята на няколко завода. Хората ще изпълняват проста работа, но заплащането ще бъде много високо.
Ще бъдат предоставени иновационни технологии в медицината, но отново главните роли ще се изпълняват от самите извънземни, а хората ще вършат примитивната работа, ще се грижат за болните и ще чистят. Дори лекарите ще са роботи и така хората ще бъдат напълно отстранени от медицината.
Това ще бъде последвано от откриването на стотици различни заводи, ръководени от марионетки на извънземните. Земната индустрия ще бъде изтласкана в периферията и елиминирана заради факта, че тя не може да се конкурира с извънземните технологии.
Хората просто ще се превърнат в обслужващ персонал, но коварността на този план се заключва в това, да се убие желанието на хората да се стремят към нещо. Човечеството вече няма да има нужда и желание да се учи, а това ще доведе до деградация.
А когато извънземните закрият техните фабрики и спрат медицинските грижи, човечеството ще се върне в каменната ера, ще започнат бунтове, които ще бъдат потиснати от „марионетни“ правителства, спонсорирани от извънземните.
Военно – икономически
Извънземните избират една страна, на която предлагат военна помощ. Като заплащане искат ресурси и в същото време разказват „страховити истории“, че в космоса има особено враждебна извънземна раса, която се занимава само с това да търси слаби планети като Земята и да ги унищожава.
Единственият изход – това е съюз и обединение на всички земляни за борба с общия враг, а за да се ускори процесът на обединение ето ви едно супероръжие.
Започва процес на обединение, който не води до мир, превръща се в повод за война и след това страната, получила супероръжие започва да го използва, започва триумфално шествие на притежателите на супероръжието, но извънземните от името на друга раса продават такива оръжия и на потиснатите страни.
Така започва постепенно унищожаване на човечеството, а извънземните просто ще чакат, когато броят на хората значително намалее.
Измама
Извънземните идват на Земята и казват, че искат мирно да си съжителстват с нас. Дават ни технологии, разказват истории, свързани с културното сближаване, но след като изчакат известно време, разкриват на хората ужасната тайна, че към планетата се приближава огромен астероид, който напълно ще унищожи всичко живо на тази славна планета.
Пришълците имат малка колония на Марс, но тя е само за 50,000 човека. Започва паника, расте престъпността, цари анархия. В този момент се намират „добри“ извънземни, които са готови да закарат до Марс всички желаещи. Само им трябва да съберат определено количество вредно вещество, което би убило половината заминаващите. Оцелелите хора просто могат да бъдат изхвърлени в космоса.
Садистичен
Извънземните се намират са недосегаеми за земните оръжия. Не влизат в контакт с хората и методично унищожават градове и мегаполиси. Заразяват със смъртоносни вируси въздуха и водата.
Населението на Земята е изпаднало в ужас, правят се опити за отбрана на планетата, но всичко е без резултат. Тогава това човечеството слиза под земята, но и там ги преследват генетично модифицирани същества, които убиват хора, започва истинска подземна война.
Недостигът на храна води до заболявания, безредици, епидемии, и така нататък. След като човечеството окончателно е деградирало, извънземните слизат при хората и те ги възприемат като истински богове.
Анализът на всички изброени по-горе сценарии е един. Най-вероятно, според прогнозите на специалните служби, човечеството ще се сблъска с извънземна цивилизация и ще бъде унищожено.
Въпреки това, човек винаги вярва в най-доброто, и смята, че срещата с извънземните ще ни е само от полза.

Още новини от Бургас

Следят спазват ли се мерките против птичия грип

Отговорните институции провеждат широка разяснителна кампания сред собствениците на птицевъдни обекти и стопански дворове относно стриктните мерки, които трябва да прилагат за предотвратяване разпространението на… Прочети още »
 • Морски офицер твърди: „Антарктида е база на извънземните “ Морски офицер твърди: „Антарктида е база на и
 • И все пак - тайна космическа програма има И все пак - тайна космическа програма има
 • Сказание за тайната невеста Сказание за тайната невеста
 • Загадката на викингския Улфберт Загадката на викингския Улфберт
 • Мистерията на един опит за покушение Мистерията на един опит за покушение
 • Кръгът на Делмар предсказва бъдещи събития Кръгът на Делмар предсказва бъдещи събития
 • Технологии и срещи с извънземни, скрити от тайните общества Технологии и срещи с извънземни, скрити от та
 • Планетата Фаетон наистина е съществувала! Планетата Фаетон наистина е съществувала!
 • Душата помни Душата помни
 • Къде отиваме: в ада, в рая или в паралелни вселени? Къде отиваме: в ада, в рая или в паралелни вс
 • Митичната змия, Ева и знанието Митичната змия, Ева и знанието
 • Така ще бъде през 2025-та... Така ще бъде през 2025-та...

Не пропускайте