Годишен хороскоп 2017г.

Годишен хороскоп 2017г.

Събота, 31 Декември 2016 03:56
ОВЕН

В годината на Червения Огнен Петел Овните ги очакват доста интересни неща. Предишната година Маймуната ви е научила на много: да се справяте с трудности и с непредсказуеми ситуации, и да излизате сухи от водата. Може да се каже, че годината на Маймуната е била изпит, с който вие сте се справили блестящо. Петелът ще оцени заслугите на Овните и задължително ще го отчете при начисляване на бонусите в своята година. Постарайте се да не разочаровате ексцентричния домакин на 2017 година и опитайте, с всички сили да му угодите. Започнете с отърваване от вредните навици. Вие отлично сте се справили с много ненужни пристрастия през миналата година, а през тази вие с лекота ще се освободите от всичко, което ви дърпа назад и ви пречи да се развивате.
Началото на 2017 година ще подари на енергичните Овни много възможности. Вашето очарование, още в началото на януари, ще бъде толкова силно, че много от вас ще мечтаят да променят външността си, за да се скрият от безкрайните, настойчиви ухажори. Това се отнася и до въпросите относно кариерата – ще имате твърде много предложения.

Постарайте се да се „държите в ръце“ и да си давате вид, че ви вълнува само сегашната работа, така ще раздразните партньорите, които с всички сили ще ви дърпат на своя страна.
Малко е да се каже, че пролетта ще промени наситения ви живот, че ще имате много поклонници, а и изгодните договори ще се изсипват върху вас като от рога на изобилието! Отивайки си Маймуната е прошепнала на Петела, че вие сте прекрасен кандидат за щастие. Не забравяйте, че Петелът е изключително капризно и непредсказуемо създание и винаги може и да ви клюцне. Вредата на тази птица ще усетите върху себе си още в началото на лятото, уж всичко е добре, но понякога партньорите могат да ви подведат, верните приятели изведнъж да започнат да се отдръпват … Не трябва твърде много да преживявате тези събития, вие прекрасно ще се справите с проверката на Съдбата относно вашата устойчивост. Важно е да помните за своя добър късмет и да не се оплаквате. Ако успеете да запазите спокойствието си и духът си бодър, Петелът ще ви зарадва с финансова награда – парите ще бъдат достатъчно, а вие ще опознаете странностите на господаря на годината.
Хороскопът за 2017 година обещава, че в средата на лятото, Червеният Петел ще приготви на Овните няколко изненади. Вие ще трябва да изберете кое за вас е важно – наситения и ярък личен живот или кариерния полет. Добре помислете преди да отговаряте. Макар Петелът да е семейно същество, все пак и той обича да се „покаже“, затова, ако вие изберете успехът в професията, господарят на годината няма да ви се обиди. Но членовете на семейството ви могат да се разстроят, затова се постарайте да ги подготвите за това, че ще бъде по-рядко у дома си и цялата ви грижа ще се изразява в паричен еквивалент – все пак това не е толкова лошо. За да не си развалите отношенията, опитайте да организирате на роднините си незабравима почивка, август е много подходящ за пътешествие. Заведете цялото си семейство на море, изпълнете дните с културна програма, не забравяйте за развлеченията – нека семейството да си почине и есента вие ще можете отново спокойно да работите и да не се разсейвате с капризите на близките си.
През септември Овните ще успеят да проявят талантите си в творческата сфера. От вашите идеи и планове всички ще бъдат във възторг. Докато ви възхваляват вие трябва да успеете да рекламирате труда си, може дори да привлечете конкуренти, обещавайки им да разделите доходите с тях. Още през октомври вие ще разберете, че сте на правилния път. През този месец е важно да не позволите на успеха да ви завърти главата, защото докато приемате почестите и се радвате на живота, някой може да се възползва от вас. Петелът съветва: главата трябва винаги да бъде трезва и Овните, в никакъв случай, не трябва да се отпускат, само тогава вие ще останете на гребена на вълната и през целия ноември и декември ще се усещате като галеници на съдбата.
Любовен хороскоп за 2017 година за Овен
За Овните 2017 година ще бъде отлично време, за да оправят грешките и да подобрят отношенията с любимия си човек.
За Овните родени от 21 март до 30 март Петелът е приготвил много срещи, които да разнообразят живота им и да им позволят все пак да разберат какво искат. Свободните Овни леко ще влизат в нови отношения, като всеки път ще бъдат искренно влюбени. Вие ще се наслаждавате на ергенския живот, още не ви е дошло време да създавате семейство. Семейните Овни могат да се замислят за попълнение на семейството, годината на Петела е благоприятна за раждане на бебета. Децата родени през 2017 година ще бъдат красиви и необичайно талантливи.
Личният живот на Овните родени в периода 31 март – 10 април ще бъде наситен, ще ви се струва, че нищо друго не съществува наоколо. Обожателите ще започнат да преследват както семейните Овни, така и ергените от този знак. Свободните Овни нищо не ги заплашва, а семейните представители на този знак трябва да се пазят, защото някои ухажори ще се окажат доста настойчиви, а това заплашва да разпали ревността на партньора/ката. Запазете спокойствието и не си играйте с чувствата на другите, просто се насладете на вниманието на противоположния пол.
Непосредствеността на Овните родени между 11 и 20 април ще изиграе решаваща роля при създаването на отношения. Партньорът ще бъде очарован от вашето детско възприятие на света и ще поиска да ви вземе под крилото си. Старайте се да не се увличате по ролята на дете, защото избранникът ви може да ви нашляпа за лошо поведение. Годината ще бъде добра за Овните, които решат да направят промени, очаква ги изгоден брак. Важното е да не поставят финансовата независимост на партньора си на първо място. Само тогава ще успеят да създадат здрав и много щастлив съюз.
Бизнес хороскоп за 2017 година за Овен
2017 година ще бъде богата на финансови сделки и рискови начинания. Не забравяйте, че рискувайки променяте събития, затова смело действайте!
Много от Овните, които са родени през м. март, ще успеят да блеснат с интелект и да постигнат успех в науката. Вашите усилия ще бъдат възнаградени, но се постарайте с всички награди да се разпоредите умно, а не да харчите капиталите за дреболии. Не е лошо да се замислите на нещо ново. Влагайте средства и идеи в свои проекти – в годината на Петела вие задължително ще преуспеете, а тези, които са ви разубеждавали, да не започвате собствен бизнес, ще „си гризат ноктите“ и ще завиждат на вашия успех.
На Овните, родени в първите десет дни на април, често няма да им достига търпение, за да довеждат делата си до край. Но дори при това положение Петелът ще ви помогне при израстването ви по кариерната стълба като ви свърже с нужните за това хора. Новите познати ще поемат част от рутинната работа, а за вас ще остане да давате указания и да споделяте идеите си, много от които ще се окажат много перспективни и скоро ще ви донесат известност и небивал успех.
Овните, чиято рожденна дата е между 11 е 20 април, ще могат да постигнат успех във всяка дейност, важното е тя да им носи удоволствие. Вашият авторитет ще се издигне „до небесата“. Постарайте се да укрепите позициите си, избягвайте разговори със завистници и клюкари, защото репутацията ви може силно да пострада. Някои от колегите ще ви подкрепят и ще осъдят недоброжелателите, но бъдете внимателни, не допускайте недообмислени изказвания, не споделяйте плановете си с всички. Петелът ще ви донесе успех във финансовата сфера, вие ще правите пари буквално от всичко, което се изпречи на пътя ви.
Здравен хороскоп за 2017 година за Овен
В годината на Петела трябва повече да си почивате, отделяйте повече време, за да сте по-често сред природата.
На Овните, родени през м.март, нежеланието им да следват съветите на лекарите, в годината на Петела може да им изиграе лоша шега. Не пренебрегвайте препоръките на специалистите и при най-дребните физически притеснения побързайте към болницата. Ще бъде по-добре да отделите време да отидете на лекар, отколкото да се занимавате със самолечение. Избягвайте излишествата и цялата година ще бъдете бодри и енергични.
Овните, които са родени през първите десет дни на април, трябва да се заемат със спорт. В годината на Петела при вас ще се появят много помощници в тази посока. Децата ще се заемат да тренират йога с вас, а приятелите ще ви подарят абонамент за тренировки в басейн. Основният враг на Овните е мързелът, затова се борете с него с всички методи. Поставете лични рекорди и не забравяйте да се хвалите, дори и за незначителните си успехи. Възможно е в края на годината вие толкова да сте успели, че дори да ви поканят да участвате в състезание.
На Овните, родени между 11 и 20 април е нужен самоконтрол. Старайте се да спазвате режим, избягвайте излишествата, особено се контролирайте при употребата на алкохол. В годината на Петела, за Овните ще бъде добре да подобрят фигурата си, вие разбира се сте в отлична форма, но все пак няколко излишни килограми ви пречат. Балансирайте храненето, изключете вкуснотиите и скоро ще се усмихвате от корицата на модно списание

ТЕЛЕЦ

През 2017 година Телците могат смело да претендират за званието „най-успешния“ знак на Зодиака. Това не е случайно, защото веселата Маймунка, предавайки правата си на Огнения Петел, му е оставила бележка с молба да ви обърне специално внимание. Грижата на Петела ще се прояви още от първите дни на Новата година – предстоят ви множество изгодни и съблазнителни служебни предложения, но изкачването по кариерната стълбица ще е тежко, защото стъпалата ще бъдат много. С отдаденост и храброст вие ще успеете да очаровате Петела и в сферата на личните отношения - в любовта ексцентричният стопанин също ще реши да поднесе на Телците няколко изненади.
Например от февруари множеството от обожатели ще се увеличи чувствително, затова се въоръжете с търпение и се научите да ги отблъсквате. Ще ви бъде много трудно да се борите с ухажорите, защото вашето обаяние ще бъде изключително голямо. През март вашите поклонниците леко ще се успокоят, още повече, че ще им бъде трудно да разберат Телците – защото вие по-голямата си част от време ще прекарвате в службата.

Успехите в кариерата могат да се отразят негативно на отношенията с близките ви хора, затова се научете да игнорирате ласкателните думи на началниците и тичайте у дома по-рано.
В средата на пролетта очаквайте посещение на роднини, които живеят далеч, така че побързайте да се запасите с различни вкуснотии. Близкият ви човек ще ви помогне с ремонта на дома, който е по-добре да не бавите. Ако съберете повече от близките и приятелите си те ще успеят бързо да направят от дома ви приказен дворец. През юни Телците ще почувстват желание да изпробват силите си в нова дейност. Дерзайте! Петелът вече е размахал крила и ви е изпратил успех. Във вашия живот ще се появят богати и солидни покровители – не се притеснявайте да се възползвате от тяхното благоразположение.
В края на лятото ще ви се удаде възможност да проявите талантите си, но много е важно да се обърнете към грамотен рекламен агент от чиито усилия и способности ще зависи бъдещия ви успех. Личния ви живот през август ще засияе с нови цветове, семейните Телци ще изпитват удоволствие от общуването с избранника/цата си, а на ергените Венера обещава любов. Затова още сега може да обиколите модните сватбени салони и да си изберете шикозно, скъпо облекло за сватбата.
Есента на 2017 година вие ще усетите лека умора, с която ще се справите само ако си вземете отпуск. Именно пълноценната почивка, а не един уикенд, през който сте свикнали да вършите куп домашни задължения. Ако отидете в някой курорт, то може да сте сигурни, че няма да настане всемирен потоп и офисът ви ще си остане цял. Грижливият Петел ще се постарае да запази стабилността на делата ви.
В средата на октомври ще се активират конкурентите, но вие може да не го преживявате, а отново да се обърнете за помощ към своите богати покровители – те бързо ще се оправят със завистливите неприятели и вие ще можете спокойно да работите. През ноември ще получите сериозно предложение от чужбина, не мислете дълго, защото такъв шанс не се дава на всеки. Успехът ще зависи само от вашата активност. Сътрудничеството ви ще се окаже дълго.
През декември 2017 година Телците ще имат за това много възможности, дори няма да им се прибира, пък и кой ще пусне такъв страхотен специалист. Вашите успехи в службата значително ще подобрят отношенията с любимите ви хора, вашите близки ще бъдат щастливи от факта, че имат такъв издигнат и умен роднина. Няма да ви се наложи да скучаете по време на деловите си командировки, защото ще имате достатъчно работа, при това дейността ще ви носи душевно удовлетворение, а и заплащането ще ви зарадва приятно.
Любовен хороскоп за 2017 година за Телец
Годината на Петела е подходящ период, в който да осъзнаете своите чувства и да разберете дали ви устройват отношенията с избранника/цата.
На Телците, които са родени през м. април ще им върви в любовните дела, като това е меко казано. Вие просто ще се къпете в любов и страсти, важното е понякога да поглеждате в страни. За Телците всеки ден от 2017 година ще им прилича на приказка. Вашата половинка просто ще ви затрупа с подаръци и изненади. Няма да бъде лошо и вие да сложите маската на добър вълшебник, от фантазиите ви ще зависи много.
Колкото и да е странно, но в любовните дела на Телците, които са родени между 1 и 10 май, ще им помогнат сантименталността и детинщините. Партньорът буквално ще бъде очарован от вашата ранимост и ще направи всичко, за да се усмихнете. Не злоупотребявайте с вниманието на избранника/цата си и понякога бъдете сериозни. Петелът ще ви помогне да поставите точка на старите си отношения, не се страхувайте да кажете: Не!
В годината на Червения Петел, Телците, родени между 11 и 20 май, ще преуспеят в любовните дела. Очакват ви победи, което ще доведе до многобройни романи. Всичко това не е лошо, но само, ако не сте семейни, а ако вие не сте свободни, то се пазете от флиртове – гневът на партньора/ката ще бъде ужасен. Ако просто ви се иска да освежите чувствата си, то съвсем не е необходимо да търсите приключения в страни, отпътувайте с възлюбения/та си по-далеч от дома и се насладете на нови впечатления.
Бизнес хороскоп за 2017 година за Телец
В годината на Петела се приветстват всякакви нововъведения, затова през 2017 година е важно да не се страхувате и да въплъщавате в живота най-фантастичните си идеи.
Привързаността към спазването на правилата, на Телците родени през м.април, ще им помогне да постигнат успех през тази година. Всеки началник ще ви иска в екипа си. Такъв отговорен и съобразителен сътрудник, като Телеца, трудно може да се намери. Ще имате много предложения, но важното е да разберете кое е важно за вас – заплащането в момента или бавното, но стабилно кариерно израстване.
Телците, които са родени в началото на май, в годината на Петела ще успеят да привлекат на своя страна много полезни хора. Парите ще се сипят върху вас от всички страни, по необясним начин ще се научите да ги привличате. Не се самозабравяйте, а по-добре намерете надежден начин да ги запазите, например: съхранявайте ги във вид на златни кюлчета.
Телците, които са родени между 11 и 20 май, в годината на Петела ще станат гении или авантюристи, всичко зависи от тяхното обкръжение. Затова се постарайте да общувате с полезни хора, които не само ще ви помогнат със съвети, но и ще ви подкрепят материално. Вашата педантичност и склонността ви към анализи през 2017 година ще ви бъдат добри помощници. Във всички дела ще постигнете успех. Обърнете внимание на конкурентите, сред тях ще се намерят някои, които отдавна мечтаят да преминат на ваша страна.
Здравен хороскоп за 2017 година за Телец
В годината на Петела не се очакват особени проблеми със здравето, но е добре често да се вслушвате в сигналите на организма и да не забравят да се изследват.
На родените през април Телци им е време да започнат да се занимават със спорт – активният господар на тази година ще се радва от такова решение от ваша страна. Само недейте да се стремите още през 2017 година да попаднете на Олимпийски игри, достатъчно е да поставите свои, лични рекорди. По-често организирайте разтоварващи дни и бъдете уверени, че след известно време много представители на противоположния пол ще се стремят към лично запознанство с вас.
Петелът ще приветства всички смели идеи, които ще решат да въплътят в живота си Телците, родени в първите десет дни на май. През цялата година може да се доверявате на необичайни козметични процедури, например маски от екзотични плодове и др. не се притеснявайте да експериментирате, само с диетите бъдете внимателни!
Телците, родени между 11 и 20 май, трябва по-често да намират време за активна почивка, защото в предишната година леко са се отпуснали. Очакват ви гиричките или колелото, което си изберете, важен е резултатът. Избягвайте стреса и макар че Петелът е любител на разправиите, той ще се постарае да ви предпази от всяка нервност.

БЛИЗНАЦИ

Тъй като Близнаците са най-лекомислените от всички знаци на Зодиака, то на Червения Петел, който ще властва през 2017 година, вие ще му бъдете по душа. Домакинът на предстоящата година ще ви помогне да довършите делата, с които не сте успели да се справите в годината на веселата и енергична Маймуна. Огненият Петел ще даде на Близнаците възможност за много забавления в неговата година, това ще усетите още от първите дни на владение на ярката птица.
През февруари 2017 година успехите ще следват един след друг. Близнаците дори ще се притеснят от изобилието от възможности, просто главата ще ви се завърти от такова изобилие от грижи на Съдбата към вас.
В началото на пролетта вие ще минавате за победители в живота и това ще се отнася не само до служебната сфера. Личният живот ще бъде изпълнен с любовни, удивителни срещи, но за да не станете втори Дон Жуан се постарайте да бъдете сдържани – не се страхувайте, обожателите ви няма да се разстроят от вашата хладина.
През април и май 2017 година е желателно Близнаците по-често да си почиват,

независимо по какъв начин, дали ще организирате фантастични вечери в изискан стил или тихи, на свещи. Важното е да се събирате с близките и любимите си, а за общуване с делови хора е добре да забравите поне до лятото. През юни, подвластните на Меркурий, трябва да събирате сили, защото не трябва да се отпускате, независимо, че Петелът ви е отрупал с успех и ви е дарил с щастие. Финансовите дела в началото на месеца няма да вървят на добре, но е важно да не хукнете да гоните капиталите си, за да не се преуморите. Стойте на „педали“ и дръжте положението под свой контрол.
Юли 2017 година е подходящ за преговори и сделки – всички важни клечки вече са се събрали и дискутират кого да изберат за делови партньор. Не е чудно, че към вас проявяват интерес такива влиятелни хора – вие просто сте ги покорили със своя нестандартен подход към всичко, а особено сте ги удивили с интуицията си, която в средата на лятото ще бъде на висота при Близнаците.
Всички тези професионални успехи и кариерен полет ще ви разсеят от домашните ви дела, затова в края на лятото домашните могат да ви поставят условие: или отпуска с цялото семейство, или роднините ще си почиват без вас, а вие ще се „гърбите“ за любимия си началник. Не огорчавайте и себе си, и семейството – взимайте семейството и тичайте към летището. Някъде, на екзотично място ви очакват вече, защото Петелът отдавна се е сприятелил с тях, заради вас, и е уговорил добра цена. По време на почивката е желателно Близнаците да не си отказват нищо, да се отпускат по пълна програма, защото през есента ви предстои много работа, която ще ви изведе до благополучие. Като цяло – събирайте сили!
През септември Петелът, управител на 2017 година, ще реши да подложи на проверка Близнаците за съобразителност и ще ги подтикне към някои интересни и изгодни предложения. Бъдете нащрек, предупреждава хороскопът за годината на Петела, управителят на годината няма да се шегува в началото на есента, той наистина ви е подготвил тест. Включете интуицията, обърнете се за помощ към поверени юристи – всички средства ще доведат до отлични резултати, важното е да действате в рамките на закона и да избягвате авантюрите.
В края на есента Близнаците могат да бъдат посетени от роднини, визитата на които ще наруши, до известна степен, установения ред– не мислете да се паникьосвате и да отсядате при приятели. Ако ви смущава пра лелята на половинката ви, то просто си мълчете и радостно се усмихвайте, дори, ако нейните вещи са разхвърляни из цялата къща и понякога попадат дори в яденето. Половинката ви ще оцени вашето търпение и отивайки си ще ви остави много подаръци, в това число и доста скъпи, ако ги цените като материални придобивки.
През декември 2017 година Огненият немирник Петелът ще се умори да ви подхвърля безкрайните си изненади и просто ще подари на Близнаците добра длъжност, която няма да търпи излишен шум и суета. Вярвайте на хороскопа – пресмятайки доходите си за тази година ще останете доволни!
Любовен хороскоп за 2017 година за Близнаци
Любовта може да ви пресрещне на всяко място, затова бъдете винаги готови да посрещнете Купидон достойно.
През 2017 година, личният живот на Близнаците, които са родени през м. май, ще бъде толкова ярък, колкото вие бихте искали да бъде. Ако искате да „разкарате“ всички свои верни обожатели – ваша работа, ако изявите желание да създадете щастливо и задружно семейство – Петелът ще гласува за това с всички свои, разноцветни пера. Но в началото се вгледайте в себе си и се постарайте да уточните дали вече сте се „находили“?!
Близнаците, които са родени в първите дни на юни, в годината на Петела, не е нужно твърде да драматизират отношенията, по-добре е да се отнесат към всичко „по-отгоре“, особено към капризите на своята скъпоценна половинка. Ако вие сте свободни, то Петелът ще ви помогне да намерите своя избранник/ца, като при избора се постарайте да се ръководите не толкова от външната характеристика, търсете равностоен партньор, с висок интелект, какъвто е вашият, за да не ви стане скучно след месец-два.
Представителите на знака Близнаци, които сте родени между 11 и 21 юни, в годината на Червения Петел ще бъдете особено привлекателни, което ще ви помогне да намерите своята дълго чакана половинка без особени усилия. Старайте се по-често да сте сред хора и не забравяйте да обличате своите нови и красиви тоалети. Въпреки, че за много от вас ще бъде достатъчно да покажете своя ум и красноречие и всички обожатели веднага ще паднат в краката ви.
Бизнес хороскоп за 2017 година за Близнаци
В годината на Огнения Петел ще малко онези, които ще решат да си съперничат с Близнаците, особено в сферата на предприемачеството – вашите умения и способности ще бъдат на висота.
Петелът ще позволи на Близнаците, родени през м. май, да изявят своите таланти и да се пробват в бизнеса. Не е нужно да се страхувате от страховити конкуренти, просто се доверете на инстинктите си и действайте. Добре е да не напускате основната си работа, докато парите не станат достатъчни, за да ви осигурят някаква стабилност, която да топли душата ви, а и в портмонето да има някоя и друга пара. Петелът ще се погрижи за това, парите да са със зелен цвят.
През 2017 година ще бъде просто необходима смяната на впечатления за Близнаците, родени от 1 до 10 юни. Затова опитайте различни видове дейности и не се страхувайте – Петелът няма да позволи да банкрутирате. Огненият домакин на годината неведнъж ще прояви своята грижа, вие ще се убедите в това още в началото на годината: началството ще ви предложи много интересна и разнообразна работа, а и заплащането ще бъде достойно- ще ви стига и за ежедневните разходи и за развлечения.
Близнаците, които са родени между 11 и 21 юни, още в началото на годината е добре да съберат смелост и да поискат повишение на заплатата, шефовете ще се съгласят с исканията ви. Специалисти като Близнаците не се намират “под път и над път“, така че могат да ви предложат и солидна длъжност. В свободното си време, много от Близнаците трябва да опитат нещо ново: любимото хоби вие лесно ще превърнете в допълнителна заработка, а Петелът ще ви помогне да намерите пазари за реализация.
Здравен хороскоп за 2017 година за Близнаци
В годината на Петела е желателно да премахнете непосилното натоварване, пазете ставите си. Не пречи също да помислите и за храненето, старайте се да се храните с „правилната“ храна.
Близнаците, родени през м. май, през 2017 година е желателно да се обезспокоят за своя черен дроб – съжалете го и не злоупотребявайте с алкохола. Дори и ако хиляди приятели в един глас викат в полза на алкохола – вие се пазете! Със солената и пикантната храна също трябва да бъдете внимателни – това разбира се е страшно вкусно, но минавайте с малки порцийки.
В годината на Огнения Петел, Близнаците, които са родени в началото на юни, трябва да се постараят да не неглижират своите проблеми: нервната ви система не е желязна и понякога е полезно да повикате и да тропнете с крак. Разбира се за това е нужно да имате подходяща публика, ако споделяте с близките си приятели преживяванията си те няма да започнат да ви критикуват или да се смеят над страховете ви.
За Близнаците, родени между 11 и 21 юни, тази година ще бъде добра за да се разделят със своите вредни навици. Няколко години поред вие си обещавате да оставите пушенето, време е да действате! Червеният Петел ще ви помогне – и пепелниците от дома ви ще изхвърли, и подходящ специалист ще ви намери.

РАК

В денят, когато Маймуната помага на Раците и ласкаво ги прегърне за сбогуване, подвластните на Луната могат да усетят тъга. Звездите бързат да успокоят представителите на най-чувствителния знак от Зодиака – Червеният Петел е обещал да ви помага във всичко и е дал клетва пред стопанката на 2016 година: През цялата 2017 година Раците ще бъдат под защита! Тъй като Раците се нуждаят от време, за да размислят, Огненият Петел няма да ви притиска и в началото на годината всички проблеми ще решава сам. Служебните дела ще ви радват със стабилност, началството ще бъде благосклонно – Петелът е заплашил ръководството, че не трябва да обижда Раците, така че може да се отпуснете и спокойно да поразмислите за живота, да помечтаете за цветно бъдеще.
През февруари 2017 година Огненият стопанин на годината ще прошепне на Раците, че достатъчно са се развявали и е време да включат на скорост – всички добри длъжности вече аха-аха да бъдат раздадени. Отидете при шефа и подайте молба – Червеният Петел е запазил за вас място при началника.

В личния си живот Раците също ще наложи да побързат – вашата половинка може да мине покрай вас, но да не ви забележи, така че тичайте в магазина за нови дрехи, на фризьор също отидете! Нека смяната на имиджа да бъде първата крачка по пътя ви към любовта и щастието.
Началото на пролетта през 2017 година ще подари на Раците възможност да проявят талантите си в сферата на бизнеса – ежедневно ще идват при вас много пари, ако спрете да се съмнявате в своите таланти. Раците ще очароват деловите си партньори със своите фантазии – постоянно ще бълвате креативни идеи. Старайте се да записвате всички мисли, които възникват по време на работата, тези записки скоро ще ви потрябва, много е вероятно да ви цитират, като Конфуций напр., и да издадат сборник с мъдрите ви изказвания.
През май няма да бъде лошо Раците да си починат, а и покровителят на годината ще ви помогне в последната минута. Без да пилеете много, ще успеете страхотно да си починете! Оставете децата на бабите и тръгвайте за незабравимата почивка заедно с ненагледната си половинка.
В годината на Червения Петел, месеците юни и юли ще донесат на Раците много възможности и всички ваши начинания ще доведат до страхотни резултати. Огледайте своето обкръжение – сред познатите ви ще се намерят доста PR агенти и отлични специалисти в областта на юриспруденцията, които ще ви помогнат при установяване на бизнеса и ще ви дадат идеи, ако се налага.
През август 2017 година планетите съветват Раците да се замислят сериозно за здравето си. Не се оправдавайте с мързела си, Червеният Петел не приема през годината си никакви уговорки, така че побързайте и отидете да се изследвате.
Септември 2017 година ще се окаже за Раците най-наситеният месец: запознанства, срещи … денонощието ви трябва да е от 50 часа, тогава има вероятност да успеете. Любовните преживявания могат да отвлекат впечатлителните Раци от работата – не се учудвайте, ако видите своя омърлушен началник да държи в ръце плакат: „Върни се, всичко ще ти простя!“.
През октомври и ноември Петелът е приготвил на Раците много командировки, така че купувайте нов куфар и подгответе половинката си за чести раздели. Избранникът/цата може да скучае, а може и да не скучае без вас, но вие няма да имате такава възможност. Грижливото ръководство буквално ще ви отрупа с трудни задачи и преговори. Вашата активност през есента непременно ще се хареса на висшестоящите и през декември 2017 година Раците могат да получат удобен, солиден стол, а костюм и вратовръзка могат сами да си купят. За да не възмущават вашите близки относно безкрайните ви оставания в службата, измислете някакви задачи за тях. Нека близките се заемат с ремонт, макар, че парите няма да са много. Но през декември 2017 това вече няма да е така. Роднините ви с радост ще командват бригада от художници и водопроводчици, само не се учудвайте, ако веднъж се приберете у дома и просто не можете да го познаете и решите, че случайно сте попаднали на гости на някой приказен, богат господар.
Любовен хороскоп за 2017 година за Рак
В годината на Петела ще има много любовни и романтични срещи, така че Раците трябва да бъдат готови за безсънни нощи и чести посещения на ресторанти.
В годината на Огнения Петел, Раците, които са родени през юни, ще ги привличат приключенията. Ако все пак предпочетете да не пътувате, то звездите ще ви помогнат в любовните дела. А тези от представителите на знака Рак, които отдавна са семейни, хороскопът ги съветва да ограничат флиртовете – разбира се, че е приятно да очаровате обожателите си, но не е нужно да градите отношения, още повече, че вашата половинка е твърде мнителна и ревнива.
Вътрешната натура на Раците, които са родени от 2 до 11 юли, ще бъде по душа на господаря на 2017 година. Той ще ви помогне да се ориентирате в многобройните си романи. Старайте се да не давате обещания на ухажорите си, иначе рискувате, една сутрин да видите под балкона си безброй поклонници, пожалете влюбените и бъдете внимателни. Ако половинката ви вече е заела място във вашето сърце, то в годината на Петела няма да бъде лошо да узаконите отношенията си.
Раците, родени между 12 и 23 юли ще станат господари на положението, самият Купидон ще дойде при вас за съвет. Старайте се да се отнасяте внимателно към чувствата на своя избранник/ца и внимавайте за поведението си. Невнимателна дума или действие може да огорчи сериозно любимия човек. Добре ще бъде по-често да организирате романтични пътувания за двамата, независимо от това, от колко време сте заедно, вие ще се повеселите чудесно по време на пътешествията.
Бизнес хороскоп за 2017 година за Рак
Рутината и посредствеността, в годината на Огнения Петел, не е за вас. Раците ще играят важна роля и ще успеят във всяко дело, което изберат.
Всички конкуренти на Раците, родени през юни, ще се разбягат панически, защото вашите способности ще плашат и най-добрите специалисти. Летейки по „гребена на вълната“ не забравяйте за тези, които са ви помагали, те отново ще са ви нужни. С началството също е желателно да бъдете внимателни, разбира се, че сте незаменими, но все още никой не е отменил подчинението.
От всички хора, в годината на Червения Петел, Раците, които са родени от 2 до 11 юли, ще се отличават с изобилие от идеи и импровизации – това страшно много ще ви помогне по пътя към заветната длъжност. Финансовите сделки в 2017 година обещават да бъдат успешни, само се постарайте по-малко да рискувате и не слушайте съветите на „грамотните“ си приятели. Действайте интуитивно и вярвайте на вътрешния си глас, той ще стане най-добрия ви съветник, дори и в най-заплетените ситуации.
Раците, родени между 12 и 23 юли ги очакват отлични взаимоотношения с деловите партньори, които често ще казват добри думи за вас, очаквайте кариерно израстване. Петелът ще способства вие да се задържите на върха на властта. Възможно е успехът да ви завърти главата и да бъде трудно да поддържате с всички свои познати приятелски отношения, пари Раците ще имат много, затова се постарайте да ги поделите и да се радвате на победите си тези, които са ви подкрепяли.
Здравен хороскоп за 2017 година за Рак
В годината на Огнения Петел е желателно Раците да добавят към ежедневието си спортни занимания. Стига сте мързелували и отлагали, започнете занимания с йога или сутрешно бягане.
През 2017 година, Раците, които са родени през юни, могат да бъдат обезспокоени от болки в ставите. Това няма да бъде повод за силни притеснения, но е важно да не се занимавате със самолечение. Петелът ви съветва да отидете на санаториум, за да се лекувате както е редно, като в същото време ще успеете и да си починете. Всички ще ви изпратят лично – и шефовете и домашните, за да се убедят, че няма да избягате.
Многото работа и постоянната заетост на Раците, които са родени между 2 и 11 юли, ще започнат да дават плодове – не позволявайте на умората да ви срине, а помислете за хубава почивка. За вас е важно да смените обстановката. Червеният Петел отдавна е съобщил на роднините на село за вашето идване. Те са ви издоили мляко и са ви приготвили място за почивка. А може и да се „скатаете“ на някой екзотичен курорт, да поплувате в морето също никак няма да е лошо.
Раците, родени между 12 и 23 юли трябва да се постараят в годината на Петела да избягват излишествата. Вместо алкохол, пийте натурален сок, а вместо пържоли – пригответе си нещо по-леко. Заниманията със спорт също само могат да бъдат приветствани, но представителите на знака Рак трябва задължително да помнят, че има мярка във всичко. Не е нужно да тичате в стадиона цяла седмица, без да спирате, и чакате аплодисментите на домашните си.

ЛЪВ

Щастливците Лъвове няма веднага да забележат прехода от 2016 към 2017 година, защото Маймуната цяла година е толерирала капризите на представителите на огнената стихия, а и Червеният Огнен Петел е решил да ви вземе под своя опека. Така че мили Лъвове въоръжете се с търпение и издръжливост – съдбата ще ви следва по петите и понякога дори ще ви иска да избягате, толкова всичко ще бъде чудесно и розово.
Лъвовете през февруари 2017 година ще бъдат изпълнени с оригинални и много интересни идеи – вие буквално ще затрупате своите любими началници с предложения за подобряване на качеството на работата. Покровителят на тази година ще подкрепи тези, които ще ви чуят, затова очаквайте нова длъжност и повишение на заплатата. Разбира се, ще ви се наложи да работите, а не само да споделяте своите грандиозни и фантастични планове.
Личният живот за подопечните на Слънцето обещава да бъде интересен, Петелът вече е измислил сценарий. Семейните Лъвове ще се радват на тиха и уютна атмосфера у дома, а ергените няма да успеят да се наслаждават на тишината.

Вас ще ви атакуват тълпи поклонници, така че срешете гривата и тичайте към срещите. Свободата на очарователните Лъвове ще бъде под заплаха, започвайте да учите как се танцува сватбения валс.
В началото на пролетта Червеният Огнен Петел ще подари на Лъвовете възможности да изявят своите таланти във финансовата сфера. Макар, че вашето отношение към парите ще бъде доста лекомислено, все пак няма да успеете да похарчите всички капитали, независимо колко се стараете, все пак ще имате средства и за сериозни покупки, и за развлечения. Финансовата ситуация ще радва дълго време Лъвовете, замислете се за почивка.
Отпуската е най-добре да планирате за май или за началото на юни. Ласкавият домакин на 2017 година с радост ще полети с вас за Африка или за Северния полюс – просто завъртете глобуса и сложете пръст – навсякъде ще ви бъде добре. Не е важно и с какво ще тръгнете да пътувате – с влак, самолет или автомобил – навсякъде ви очакват удивителни и интересни срещи. Някои от новите ви познати ще се окажат доста влиятелни хора в сферата на политиката, очаровайте ги с умението си да общувате и можете да считате, че сте си осигурили защита за дълги години напред.
През юли 2017 Лъвовете смело могат да търсят себе си в творчеството. Всички съвременни художници и поети ще се усъмнят в своя талант, ако сравнят своите шедьоври с неповторимите творения на Лъвовете. Червеният Петел ще помогне на Лъвовете и в бизнеса. Занимаващите се с ресторантьорски бизнес, например, ще сразят всички гурме ценители в града и онези, които искат просто да хапнат във вашия ресторант ще трябва да си запазват ред цяла седмица предварително, а пред вратата на вашето заведение ще има постоянна опашка от желаещи да опитат изисканите блюда.
Лъвовете през август могат да се съмняват в правилността на избора – не чакайте умората и апатия да ви свалят на легло, а се обърнете за съвет към членовете на семейството си. На домашните вече им е скучно, защото през цялото време са били под вашата опека и грижи, а това е доста уморително. Дайте на близките си хора възможност да се изразят, ще се учудите, когато разберете, колко талантливи хора има сред вашите скъпи роднини.
През цялата есен Лъвовете могат да не свалят розовите си очила, така или иначе нищо няма да се промени, животът само ще ви радва с безкрайните си изненади. Септември и октомври са подходящи за експериментиране с външността, разбира се, на вас не ви е нужно да си удължавате носа или да ви издуват бузите, просто се замислете за това, че посещението при добър стилист няма да ви навреди. Кръгът ви на общуване през тези месеци ще се измени, така е ще ви се наложи да сразите модните експерти с шикарния си и елегантен вид. През ноември Петелът ще изкукурига с известие, че ви очакват нови, изгодни командировки. Не е необходимо да си купувате куфар, защото всичко, което ви е нужно ще си го купите на място. Ще ви предоставят и жилище, и командировъчните ще се окажат много повече от сегашната ви заплата.
В декември 2017 година ситуацията леко ще се измени, защото семейството ще започне да скучае без вас. Не мислете, че като купите подаръци, нещата ще се оправят. По-добре поговорете с началството. Новото ръководство вече не си представя офиса без вас и ще ви помогне да вземете и семейството. Половинката ви няма да е против преместването, защото Петелът вече я е уговорил, а и децата ще се чувстват щастливи да сменят местожителството си и да срещнат нови приятели в друг град.
Любовен хороскоп за 2017 година за Лъв
В годината на Огнения Петел ви очакват много срещи, бъдете внимателни и се вслушвайте в гласа на сърцето си.
Лъвовете, които са родени през м. юли ще преуспеят в романтичните отношения. Петелът ви е намерил влюбени обожатели, които чакат пред вашата врата. През 2017 година може да се доверите за избора си на любим/а, без да го/я проверявате, ако почувствате, че това е „вашия човек“, без съмнение влезте в брачен съюз, очаква си семеен живот изпълнен с щастие и хармония.
Лъвовете, които са родени между 3 и 13 август, в годината на Огнения Петел трябва да се постараят да забравят за комплексите си, вие сте великолепни и пленителни, очакват ви много, незабравими романи. Неочаквано в живота ви могат да се появят предишни обожатели, които да ви убедят, че с възрастта сте станали още по-красиви и привлекателни, повярвайте им, това е чистата истина, достатъчно е просто да се погледнете в огледалото.
През 2017 година, Лъвовете, родени между 14 и 23 август е желателно да се отърват от чувството си ревност. Новият ви избранник няма да бъде в състояние да се справи с вас и може да изчезне. Дайте на половинката си повече свобода и се доверете на партньора/ката си, тогава отношенията ще бъдат идеални. Червеният Петел вече е поговорил със счетоводството на вашата фирма, ще ви продължат договора без да се бавят.
Бизнес хороскоп за 2017 година за Лъв
В годината на Петела Лъвовете трябва по-често да се вслушват в интуицията си, вътрешния ви глас често ще ви нашепва за изгодните сделки.
Петелът съветва Лъвовете, които са родени през юли да опитат силите си в рекламния бизнес. Много ваши, гениални идеи чакат осъществяване! Всички рекламни агенции е ви заливат с писма, с покани, а някои направо ще ви досадят с настойчивостта си. Дерзайте, звездите очакват рекламния ви филм, най-добре е да бъде с ваше участие.
През 2017 година Лъвовете, родени между 3 и 13 август ще влязат в административните кръгове. Петелът е поговорил с някои политици и червеното килимче вече е постлано. Приготвен е новият стол, специално за вас. Осигурете си подкрепата на стари познати, макар, че ситуацията ще се подреди добре.
В годината Петела, Лъвовете, родили се между 14 и 23 август, ще бъдат най-високия показател за успех. Всички изгодни сделки вече са във вашия джоб, остава само да направите първата крачка. Не се страхувайте да се хвалите и да заявявате своите таланти на всички делови хора. Настойчивостта и вярата в победата, през 2017 година ще станат най-добрите помощници по пътя към финансово благополучие.
Здравен хороскоп за 2017 година за Лъв
През новата година трябва да се погрижите за душевното си равновесие. Заобиколете се с приятни хора, замислете се за почивка и нервната ви система ще ви благодари.
Петелът е активно същество и Лъвовете родени през юли трябва да се постараят през тази година да не мързелуват, да спортуват активно! Започнете да тренирате тенис, няма да ви навредят и сутрешните кросове, няма да забележите как ще се стегнете и вече няма да можете да живеете без да спортувате. През 2017 година е желателно да избягвате употребата на алкохол. Черният ви дроб ще оцени усилията ви и няма да ви притеснява.
Ако през миналата година, Лъвовете, родени между 3 и 13 август, са тичали като хамстери в колело, то в годината на Петела е дошло време да се отпуснат. Важното за Лъвовете е здравословната диета и добрия сън, а пет-шест часа, както сте свикнали, а цели осем. Душевното спокойствие ще бъде много важно: отглеждайте цветя, медитирайте, намерете си някакво хоби, което да ви е по душа…
На стопанина на тази година се харесва жизнената устойчивост и доброто здраве на Лъвовете, които са родени между 14 и 23 август. Не огорчавайте гордата птица и за всеки случай си направете изследвания. Запишете се за преглед още днес, работата ще почака, а вие ще успокоите и себе си, и близките си, а и господарят на годината. Все още ли вредните навици ви пречат в живота? Петелът е намерил начин да ви помогне да се отървете от тях.

ДЕВА

Почти целият януари 2017 година Девите ще се наслаждават на обществото на веселата Огнена Маймуна, но на 28 януари пред прозореца ще размаха крила Червеният Огнен Петел. Ще настъпи китайската Нова година и в този момент ще започне най-интересното. Петелът ще запомни своето царуване с изненади! Оригиналният стопанин на годината вече е опаковал подаръци в красиви кутийки и чака Девите да ги отворят. През февруари Девите могат да очакват изненади в професионалната сфера: началникът ще смени гнева си с милост и ще стане неочаквано любезен, така че е добре Девите да се възползват от момента и смело да поискат повишаване на заплатата. Командировките и различните сделки ще бъдат ежедневни, тук от Девите нищо не зависи, само се съгласявайте и подписвайте изгодните договори. Пакостливата Маймуна е избягала, прошепвайки на стопанина на 2017 година, за какво мечтаят Девите. Така че Петелът няма да ви остави да скучаете и в личния си живот. Семейните подопечни на Меркурий ги очакват много радости известия, някои ще научат за скорошно попълване на семейството.

Свободните Деви също не трябва да се отпускат. Вашата харизма и невероятната привлекателност ще завърти главата на много обожатели. Очаквайте комплименти не само в социалните мрежи, но и в реалността. Входа на дома ви ще бъде изписан с признания в романтични чувства и не се учудвайте, когато съседите спрат да ви поздравяват.
Пролетта ще премине позитивно – Девите ще спечелят щастлив билет от лотарията. Съдбата ще бъде благосклонна към представителите на земната стихия. Петелът, независимо че е Огнен, ще внимава да постигнете успех и ще ви помага по всякакъв начин. През април и май Девите могат смело да се записват за участие в различни конкурси, непременно ще спечелите. Няма сбъркате ако си купите няколко лотарийни билета. Желателно е през лятото да си почивате. Разбира се, че звездите няма позволят на Девите да забравят за работата или любимата си вила, но да се „гърбите“ в градината или в службата по цял ден, за нищо на света не го правете! Във всички известни курорти вече ви очакват, вие ще решите кого да ощастливите със своята визита. А любимите деца оставете на бабите. На децата ще им бъде много приятно да хапнат пържени картофки и кюфтенца, отколкото изисканите морски блюда. А вие самите се наслаждавайте на обществото на красиви модели, но разбира се, не забравяйте за своята половинка – оглеждайте се в страни само когато избранникът/цата не ви гледа.
Есента на 2017 година ще бъде време за сериозни действия. Стопанинът на годината е дал на Девите време да се отпуснат, така че от сега натам с песен на работа! Деловите партньори чакат, защото без Девите нищо интересно в деловия свят не се случва. Ще учудите колегите си, но не слагайте веднага всички карти на масата, приберете най-големия си коз за подходящ момент. През октомври в живота на Девите може да се появи стар познат, който да ви направи някои интересни и доста заинтригуващи предложения. Ако вие се доверявате на този човек, то по-добре не мислете, дори ако в плановете ви не са влизат рискови начинания. Но е добре да се въздържате от влагането на големи суми, нека за сега вашият капитал да си бъде при вас, а когато дойде нужния момент, Петелът задължително ще изкукурига.
Ноември 2017 година е подходящ за подобряване на качеството на личните отношения. Ако вие до сега сте се съмнявали дали да сключите брак или не, то е време да решите. Избранникът/цата вече се е уморил/а и може чисто и просто ди се изпари от живота ви, така че ако ви е скъп любимия човек, правете предложение, а Петелът викнете за кум на сватбата ви. А ако Менделсоновия валс отдавна е прозвучал във вашия живот, замислете се за втори меден месец. Започнете още от днес – купете на половинката си подарък, организирайте романтична вечер изпълнена със страст!
През декември 2017 година някакви особени промени Девите не могат да очакват, но няколко изненади от Петела на прощаване все пак ще получите. Очакват ви приятни срещи със стари приятели. С колегите отношенията ви видимо ще се подобрят дотолкова, че ще ви се иска да поканите всички колеги за Нова година на гости у дома си. Рискувайте, няма да съжалявате: ще отпразнувате весело изпращайки страхотният управител на 2017 година – Червеният Огнен Петел.
Любовен хороскоп за 2017 година за Дева
Веселият и палав Купидон, в годината на Петела, много пъти ще се опита да изпати стрелата си във вашето сърце, затова бъдете внимателни, този шегаджия може просто да се весели. 

Девите, които са родени през м. август знаят цената на своя чар и допускат поражение. Петелът разбира това и ви помага в своята година да постигнете победа на любовния фронт. Своя/та избранник/ца вие веднага ще познаете, затова не се бавете и веднага вземете инициативата в своите ръце. Половинката ще се разтопи, поддавайки се на вашия натиск, така че още сега поръчвайте поканите за сватба.
В сърдечните дела, Девите, които са родени между 3 и 13 септември, трябва да се постараят да бъдат по-малко взискателни. Недейте да капризничите и се вслушвайте в любимия човек. Ако сте свободни, то годината на Червения Петел е подходящ период да хванете в мрежата си всеки човек, който ви хареса. Само трябва да сте готови да се разделите с ергенския живот.
В годината на Огнения Петел за Девите, които са се родили между 14 и 23 септември ще се появят възможности да намерят своята половинка, но ще се наложи да се постараят леко. Избранникът/цата няма да се появи мигновенно в живота ви, с махането на вълшебната пръчица. Излезте сред хората! Ще успете да срещнете любовта както на модния подиум, така и в магазина на ъгъла, само гледайте към земята! Петелът ще ви подхвърли перо близо до нужния ви човек.
Бизнес хороскоп за 2017 година за Дева
В годината на Червения Петел, за Девите ще бъде открито широко поле за действие. Вие ще постигнете успех на всякъде: и в селското стопанство, и в астрономията … изборът е ваш!
Много от Девите, родени през август, през 2017 година ще проявят интерес към нещо различно. Вероятно е да преуспеят в преподаването и в творческата дейност. Лекомисленото ви отношение към парите няма да ви попречи да постигнете стабилност във финансовата сфера. Дъждът от падащи банкноти ще бъде постоянен, просто трябва да успявате да ги събирате, а Петелът вече ви е изпратил като подарък няколко чувалчета за капитали и е изработил сандъчета за златните монети.
В годината на Огнения Петел, Девите, родени между 3 и 13 септември, могат добре да се изявят в обществените дейности. Бойният ви дух и лидерските ви качества задължително ще бъдат оценени. Не се притеснявайте да проявявате своята оригиналност, през 2017 година това ще бъде приветствано, особено в рекламата. Всякакви странни и необичайни идеи ще намерят почитатели и ще ви доведат до фантастичен успех.
Девите, които са родени между 14 и 23 септември, в годината на Червения Петел дълго ще се “люшкат“ насам – натам, но когато се хванат на работа, победите ще сипят една след друга, гответе се за признание и смяна на социалния си статус. Кариерният полет ще позволи на Девите за забравят за безпаричието, а всички разговори за криза ще ви бъдат непонятни. Не забравяйте да споделите успеха си с Петела – сипете му вкусни зрънца от благодарност за помощта.
Здравен хороскоп за 2017 година за Дева
Старайте се през тази година на бъдете внимателни със здравето си, самолечението е категорично забранено!
Девите, родени през август трябва да бъдат придирчиви в храненето си. Постарайте се да изключите от рациона си „вредните“ продукти. Огненият Петел ще сподели с вас своите рецепти – зърна, приготвени по различен начин и много плодове и зеленчуци. Може дори да станете вегетарианци, но не бъдете фанатици, късче месо, веднъж седмично няма да навреди на стомаха ви.
В годината на Петела, на Девите, които са родени между 3 и 13 септември, няма да им попречи да помислят за здравето на краката си. Редовните вани за крака са най-доброто средство за сваляте на умората. Разбира се, че ще бъде от полза и малко да потичате, бързо отидете до магазина за нови маратонки. В края на годината вие ще се включите в маратон и ще вземете медал!
В годината на Червения Петел, Девите, родени между 14 и 23 септември, трябва повече да спят и да не се заседяват пред компютъра – да коментирате снимки не е най-доброто занимание преди лягане, по-добре се разходете навън. Петелът вече е събрал за вас успокояващи билки, трябва само да ги запарите, но не очаквайте моментален резултат, въоръжете се с търпение.

ВЕЗНИ

Везните, в началото на 2017 година ще се наслаждават на живота и ще се веселят на макс, отбелязвайки зимния бал, посветен на изпращането на игривата Маймуна. Стопанката на 2016 годна не иска да се разделя с очарователните Везни и всеки ден, през януари, тя ще организира за тях забави и развлечения. Но на 28 януари 2017 година на врата силно ще почука Червеният Огнен Петел и ще напомни на Маймуната, че е време за раздяла.
Милите Везни не трябва да преживяват и да тъгуват затова, че Маймуната ще си отиде и ще останат беззащитни. Тръгвайки, тя е оставила на Петела огромна бележка с препоръки за това: какво обичат и какво не Везните и какво точно е необходимо за подопечните на Венера, за да бъдат щастливи.
Огненият Червен Петел ще започне работа още от първия ден на своето управление и още в началото на февруари Везните ще се убедят в това, че те са под надеждната защита на великодушната и благородна птица.
Финансовата ситуация и в предишната година не е била лоша, но през 2017 година

проблем с капиталите изобщо няма да имате. Може да се занимавате с благотворителност, подобни разходи ще се окажат незабележими за вас. Само не раздавайте парите си наляво и надясно, помогнете на тези, които действително се нуждаят от вашата подкрепа.
В началото на пролетта неспокойните Везни ще се открият в творческата дейност, рутината и седящата работа ще останат в миналото, а вие ще зарадвате околните със своите шедьоври. Всеки човек, който малко разбира от култура, ще вложи във вашите творби добра сума. Така че дерзайте, покорявайте света със своя талант и трупайте пари в тайното ковчеже.
Личният живот на представителите на стихията въздух, през пролетта, ще зарадва Петела, защото той вече е подписал договор с Купидон и той ви очаква, скрит в засада. Ще има много срещи, но своята половинка ще разпознаете веднага. Не се бавете със сключването на брак – годината на Петела е изключително подходяща за създаване на семейство.
На Везните, които се гордеят, че са семейни, Червеният Петел е устроил много сюрпризи: от март до май ви очакват гостувания на далечни роднини и срещи със стари приятели. През пролетта на 2017 година децата също ще ви зарадват – техните успехи и постижения ще ви учудят приятно.
Ако Везните вече са планирали почивката си за лятото, то бъдете сигурни, че ви очаква незабравимо пътуване. Няма значение за къде са купените билети – вие на всякъде ще си изкарате чудесно и ще се отпуснете. Истината е, че шефовете няма да са съгласни да ви пуснат да пътувате, но вие все пак ще го направите. Донесете на началника си сувенири от мястото на почивката, той ще бъде във възторг и непременно ще го отрази като повишение.
Есента Везните ще бъдат добри във всичко, което засяга културата или политиката – доверете се на интуицията си и направете избор. Петелът ще ви подскаже във всички случаи и повярвайте на хороскопа, всички врати отдавна са отворени за вас!
През ноември са възможни някои неразбирателства в общуването с ръководството. Това не е чудно, защото началникът е изгубил съня си от страх, че ще заемете неговото място. Успокойте шефа си и му обяснете, че, ако вие поискате да заемете директорското кресло ще го направите с лекота, но не на тази работа.
През декември 2017 година може да направите обобщение и ще ви зарадват резултатите, които сте постигнали през годината. Ще имате добри спестявания и дори може да празнувате Нова година на екзотично място, само не забравяйте да си вземете елха с вас!
В личния живот всичко ще бъде прекрасно! Домочадието ще бъде във възторг от всичко, което вие говорите и правите, дори съседите ще се съветват с вас по всякакъв повод и ще ви правят комплименти, и ще отправят добри пожелание след вас. Може да изпратите Червеният Огнен Петел по оригинален начин – украсете двора, изнесете маса на улицата и заедно със семейството и любимите си съседи празнувайте в чест на отиващия си господар на годината.
Любовен хороскоп за 2017 година за Везни
В годината на Петела вие ще бъдете най-чаровния знак в Зодиака. Използвайте обаянието си смело, само не забравяйте нощем да си запушвате ушите – серенадите от обожатели ще бъдат доста чести.
Везните, които са родени през септември, ги очакват стотици удивителни срещи. Петелът не е против вашите романи и ще направи всичко, за да се чувствате комфортно. Но се постарайте да се въздържате от връзки с женени партньори, защото само ще си изхабите нервите, своите и на възлюбения/та. Ще имате повече от достатъчно обожатели ергени, така че побързайте към салоните за красота и сразете ухажорите с новия си външен вид.
В годината на Петела, Везните, родени между 4 и 13 октомври, ги очакват доста изненади. Някои ще получат предложение за брак от доста солиден обожател/ка. Не бързайте да се съгласявате, забавете се малко, вашата хладина ще накара бъдещият ви партньор да се вълнува и заради вас „ще преобърне света“, и „луната ще ви свали“ – вие само измислете по-оригинални желания!
През 2017 година, Везните, които сте родени между 14 и 23 октомври, ще ви влече към приключения, а Петелът ще ви помогне да намерите разнообразие в живота. Домакинът на годината се е разбрал с някои ваши обожатели и те вече се вълнуват заради вас, и измислят романтични изненади. Само не се страхувайте, ако обожателите в отчаянието си дойдат при вас с цяла тълпа гости, импровизирайте и не създавайте неприятности.
Бизнес хороскоп за 2017 година за Везни
В годината на Червения Петел, Везните могат да преуспеят в сфери, където други търпят поражение. Вашият интерес към всичко необикновенно ще ви помогне да постигнете финансов успех, само се научете да броите парите.
Везните, които са родени между 24 септември и 3 октомври, трябва да се пробват в ролята на ръководител – Петелът е забелязал за вас няколко солидни места. Но не забравяйте, че да си началник, това не е само престиж и уважение, но и силно главоболие, и повишена отговорност. Готови ли сте? Ако отговорът е положителен, тогава – напред! И не забравяйте да вземете и няколко приятели с вас, нека си имате група за подкрепа.
Мака, че парите в годината на Петела няма да вълнуват особено Везните, които са родени между 4 и 13 октомври, те така или иначе ще бъдат много. Вие ще привлечете към себе си доста капитали, ще се чувствате като „петролни шейхове“, ще ви бъде осигурено уважението на богатите. Но, не се учудвайте, когато веднъж, зад ъгъла, изскочи тълпа сърдити чичковци с бухалки, лопати и плакати в ръце!
През 2017 година, Везните, родили се между 14 и 23 октомври, ще се справят добре с работа, свързана с творчество. Побързайте към магазина за художествени стоки! Рисувайте, шийте, плетете … всичко, което направите, задължително ще се окаже нужно и търсено. Още сега търсете помещение под наем, а Петелът непременно ще ви изпрати огромна тълпа купувачи.
Здравен хороскоп за 2017 година за Везни
В годината на Петела, самочувствието ви няма да предизвиква някакви проблеми, но понякога е добре да си спомните за старите болежки, дори и да не ви безспокоят в момента. Петелът настойчиво ви моли да не се отпускате, а да се изследвате.
Везните, които са родени през м. септември е добре да не се самозаблуждават и да не се доверяват на статии от интернет относно едно или друго заболяване. Джипито ви знае повече от хилядите ви приятели в световната мрежа. В годината на Петела, на Везните ще им бъдат от полза честите почивки сред природата – за какво са ви антидепресантни таблетки, когато можете просто да се разходите в гората или да поседите с приятели на брега на някоя река?
През 2017 година, Петелът ще оцени усилията на тези от Везните, родени между 4 и 13 октомври, които се заемат сериозно с фигурата си. Всички диети се бъдат резултатни. Ако вие решите да тичате сутрин, възторгът на Петелът няма да има граници, той с удоволствие ще ви стане треньор. Само не забравяйте за мярката – не е необходимо да се претоварвате, вие дори само за седмица ще станете идеал за красота.
В годината на Червения Петел, Везните, родени между 14 и 23 октомври, ще бъдат подложени на простуди – но предупреден, значи въоръжен – затова просто се обличайте според сезона и не забравяйте да пиете витамини. Тогава всеки грип и всяка тежка простуда няма да ви засегнат, дори няма да се налага да пиете хапчета. Спомнете за полезните добавки към чая, направете си отвара от шипки, листа от малини, боровинки и всички останали, за които сте слушали – всичко това ще ви бъде от полза.

СКОРПИОН

В годината на Маймуната, на Скорпионите, често им се е налагало да използват жилото си, за да се справят с неприятелите, но с настъпването на годината на Червения Огнен Петел, те могат да забравят напълно за това. Стопанинът на 2017 година ще ви отърве от неприятности от всякакъв характер. На много Скорпиони ще им бъде толкова скучно от идеалният живот, че сами ще започнат да си търсят проблеми. Ако в началото на годината на Петела, Скорпионите ще се чувстват леко смутени от грижата на Огнената птичка, то през пролетта те ще свикнат с опеката и ще започнат да се ползват от благоразположението на съдбата в пълна степен.
През март приятно ще ви учудят изненадите във финансовата сфера. Петелът вече брои парите и ги подрежда в зелени пачки, превързани с разноцветни копринени лентички. Отношението към парите няма да се промени и в средата на пролетта, вие, както и по-рано, можете да харчите и да не си отказвате нищо. Единствено с развлечението ще се наложи да се разделите за малко, защото близките ви хора адски са се уморили да бъдат с вас в нощни клубове и скъпи ресторанти.

Време е да помислите за семейството и по-често да си бъдете у дома.
Май ще подари възможност за отлична почивка на подопечните на Плутон. Петелът вече е позвънил в няколко отлични хотели и са ви подготвили страхотни апартаменти. Побързайте да уведомите началството, но тук очаквайте дребни препятствия. Шефът ви не си представя работата, ако вие оставите офиса за цяла седмица. Затова подгответе сами свой заместник – потърсете достойна кандидатура сред колегите си.
Скорпионите, през лятото, могат да помислят за смяна на дейността, ако решите да започнете самостоятелен бизнес, то може да считате, че успехът е с вас. Няма значение в какъв отрасъл ще вложите талантите си, вие може да започнете каквото си искате, според личния си интерес.
С парите проблеми не се очакват, така че дори и да банкрутирате, което като цяло не е възможно, това няма да се отрази на бюджета, абсолютно бъдете уверени, че няма да останете на „хляб и вода“.
Есента на 2017 година е подходяща за рискови начинания. Петелът вече е подготвил почвата, договорил се е с всички важни и солидни партньори в случай на нужда да ви помогнат. Така, че можете да извършвате сделки, да подавате заявки за участие в различни конкурси и ежедневно да си купувате лотарийни билети, вие вероятно ще станете победители.
Октомври ще бъде богат на интересни срещи, вашите обожатели неочаквано ще се активират и ще ви досаждат с вниманието си до началото на зимата. Бъдете готови и за сантиментални съобщения в социалните мрежи, и за букети, сложени на дръжката на вратата… Ако сте свободни, то може да се наслаждавате на срещите и романите, нищо не ви заплашва, защото Петелът ще „наклюца“ всеки, който се опита да обиди милите Скорпиони.
Но, ако вие отдавна сте семейни, то се постарайте да се въздържате от флиртове, а още повече от любовни отношения с ухажори, работата може да вземе сериозен обрат и гневът на половинката ви да се окаже огромен.
През ноември могат да се появят стари конкуренти, но Скорпионите винаги са готови за борба за власт, така че тази ситуация по-скоро ще ви бъде забавна. Червеният Огнен Петел винаги ще бъде до вас и ще разгони всички наоколо, ако почувствате опасност. Някои от конкурентите и сами ще предадат бизнеса си на вас, и спестяванията си, само ако видят, че на преговорите са дошли хора в делови костюми, а Петелът се е изтупал в червено.
Скорпионите ще запомнят декември 2017 година с приятни събития. Старата длъжност вече ще им е омръзнала, вече е време да мислят за повишение. Жилищните условия също не пречи да бъдат подобрени, Петелът вече е поканил модни дизайнери, които ще ви учудят с творчески идеи и страхотна фантазия.
Скъпи Скорпиони, подгответе се да изпратихте Червения Огнен Петел с размах. Обновения дом и доволните лица на всички домашни ще бъде потвърждение на това, че годината, която вече изминава, не е пропиляна, вие сте постигнали невероятни успехи в живота.
Любовен хороскоп за 2017 година за Скорпион
Опитайте да анализирате по-малко чувствата, ще ви хареса да се отдавате на любовта напълно и без остатък. Още повече, че Петелът ще ви запознае с човек, който може да покори сърцето ви.
Родените през октомври Скорпиони, в годината на Петела, ще бъдат пленителни и това ще се отрази на отношенията с противоположния пол. Постарайте се да не си навредите, като започвате ненужни романи, просто „за спорта“. Ако ви се иска да си поиграете, то очаровайте най-непристъпния/та красавец/а от обкръжението си, но бъдете внимателни и не се влюбвайте.
През 2017 година, обаянието на Скорпионите, родени между 3 и 12 ноември, ще бъде толкова голямо, че много ще поискат да ви поставят на пиедестал и час по час да ви се кланят. Но помнете, че отблъснатите поклонници могат да ви навредят, затова се вземете в ръце и не си играйте с чуждите чувства. Петелът ще иска да ви зарадва – ще ви срещне дългоочакваната половинка!
Скорпионите, появили се на бял свят между 13 и 22 ноември, ще преуспеят в любовните отношения, а ако се касае за флирт, то равни на Скорпионите няма да се намерят. В годината на Петела в сърцето ви може да попадне стрелата на Купидон, постарайте се веднага да покорите партньора/ката си с искреност и не се страхувайте, че ще избяга, заради вашата темпераментност и страстност.
Бизнес хороскоп за 2017 година за Скорпион
В годината на Огнения Петел вашите способности на предприемачи ще нараснат неколкократно. Парите ще пълнят джобовете ви, затова се погрижете да си откриете сметка, дори от 1% лихва ще можете да живеете добре.
При Скорпионите, родени през октомври, могат да се появят допълнителни задължения, но е нужно да преживявате, просто се активизирайте и покорете началството със своята трудоспособност. Вашите таланти бързо ще бъдат оценени и след известно време от вас ще изискват само лично присъствие в службата, а всички останали ще бъдат служители под ваше наблюдение, разбира се.
В годината на Петела, Скорпионите, родени между 3 и 12 ноември, няма да бъде лошо да привлекат на своя страна някои от конкурентите, те отдавна са мечтали да бъдат във вашия екип, просто са се притеснявали да го кажат. С парите е желателно да бъдете благоразумни, защо да харчите напразно, ако може да помислите за бъдещето и да инвестирате изгодно капиталите.
Годината на Петела, за Скорпионите, родени между 13 и 22 ноември, ще бъде изпълнена с чести пътувания и делови командировки. Вашите дипломатически таланти ще „уловят“ нужните ви хора, очаквайте изгодни предложения за сътрудничество. Само не се съмнявайте с своите сили, дори и да ви предстои работа в нов отрасъл, просто изучете съответната литература и упражнете малко практика, ще схванете всичко само за лятото, така че няма да има проблеми.
Здравен хороскоп за 2017 година за Скорпион
Петелът ще се погрижи за доброто самочувствие на Скорпионите, но и вие няма да подведете стопанина на 2017 година. Посещавайте доктора, не забравяйте да пиете витамини и всички ще бъдат доволни.
В годината на Червения Петел, Скорпионите, родени през октомври, трябва да се постараят да бъдат внимателни при храненето си. Звездите не ви призовават да се храните разделно или да се придържате към строги диети и да пресмятате калориите, но от чипс и газирани напитки е по-добре да се откажете. Може да правите шедьоври в кухнята от зеленчуци и плодове, различни ядки и други полезни продукти, още повече, че вашите творения ще се харесат на домашните ви.
През 2017 година, на Скорпионите, които са родени между 3 и 12 ноември, ще бъде полезна активната почивка сред природата. Спомнете си детските игри, по-често се забавлявайте с подрастващите в своето семейство. След такива забави вие не само, че ще се отървете от своята умърлушеност и депресия, но и винаги ще бъдете в отлична физическа форма. А вас и съседските деца ви обичат, така че ще си осигурите позитивизъм за цялата година.
Скорпионите, родени между 13 и 22 ноември, в годината на Петела, е желателно да глезят организма си. Старайте се да избягвате студа и влажността, защото простудите ще стигат лесно до вас, бъдете запасени с всичко за борба с тях. В дома на всеки Скорпион трябва да има запас от витамини. Мед и билков чай, плодове … всичко това няма да ощети бюджета ви, няма да навреди и на идеалната ви фигура.

СТРЕЛЕЦ

С настъпването на годината на Червения Огнен Петел, а именно 28 януари 2017 година, Стрелците могат да свалят колчана със стрели и да го приберат, няма да се сражават с никого. Червеният Петел ще ви вземе под крилото си за цялата година. Но не забравяйте да се сбогувате с Маймуната, организирайте й весело изпращане, защото тя често ви е помагала, а ще оцени грижата и ще си прошепне с Петела, седейки с чаша шампанско до вашата елха.
През февруари много Стрелци могат да планират важни срещи и преговори, вие без усилия ще уговаряте и най-недоверчивия партньор и той ще подпише всеки договор, който му поднесете.
Красноречието ще помогне и в личните отношения – Стрелците ще покорят своите поклонници с остроумие, а ухажорите ще стоят в краката ви не само от възхищение, но и заради смеха помежду ви.
Стрелците ще запомнят пролетта с множеството интересни срещи. Очакват ви успех и признание в любовната сфера, всичко ще зависи от вашето настроение.

Награди и почести ще се сипят от всички страни, вие с лекота ще завоювате званието: „най-добър учител“, или „най-честният политик“.
Но не мислете, че всички ваши победи са заслуга на стопанина на 2017 година, Петелът просто е направил така, че да сте на точното място.
През април подопечните на Юпитер могат да разчитат на благосклонността на началството. Само убедете любимото си ръководство, че предпочитате паричните поощрения, а всевъзможните грамоти и медали, шефа, нека поставя в кабинета си.
При ергените Стрелци, в средата на пролетта, ще има много романтични срещи, но Купидон и неговите стрели заплашват свободният ви живот, а и Петелът е замислил план, как вие да минете под венчило.
През май на Стрелците ще им се иска много простор, да седят в задушния град, за тях ще бъде скучно и тясно. Тръгвайте в отпуска, желателно е да е по-далеч от дома, някъде в планината, на високо.
Лятото не е лошо да се понапрегнете и да се заемете с изпълнението на старите си планове. Бизнесът ще потръгне, а Стрелците само трябва да съберат около себе си надеждни хора – приятелите ви с радост и ентусиазъм ще ви подкрепят, а вашата половинка с удоволствие ще поеме ролята на финансов директор.
В края на лятото е полезно по-често да си почивате, кой е казал, че отпуската трябва да бъде веднъж годишно. Сега ви очакват уютни вечери на вилата с магнолията и барбекюто – вече е време да хванете златната рибка.
Личният живот, през август, ще прилича на приказка, а за да не се промъкне във вашата история зъл магьосник или коварен вълшебник, трябва да се постараете да бъдете търпелив към домашните си. Отделете повече внимание към по-далечните си роднини, дори и роднините да ви се струват провинциалисти, опитайте да бъдете деликатни. Може да се окаже, че ваша леля, от далечното село, свири гениално на пиано, а племенникът ви пише страхотно, почти като Дебелянов.
Есента на Стрелците ще им иска да живеят в разкош, Петелът ще ви помогне в това, ако вие обещаете да го приютите и да споделите с птицата най-уютната стая. Жилищните условия ще ви позволят да приемате много гости, ще имате място не само за Петела, но и за всички останали създания от китайската астрология. Финансовата ситуация ще бъде превъзходна, така че Стрелците ще могат да си построят дори пететажна сграда, стига да искат.
Роднините с радост ще се заемат с благоустройството на новото жилище, само се постарайте да сложите указателни табели на всички светофари, за да не се изгубят. Вие сами никога няма да се занимавате с ремонт – служебните въпроси ще ви отвлекат от домашната суета.
В средата на ноември началникът ще поиска да се пенсионира, а по-добра от вашата кандидатура не може да бъде намерена. Още сега можете тихичко да благоустроите кабинета по свой вкус – започнете със сейфа, направете го по-надежден.
Декември 2017 година за Стрелците ще премине спокойно. Подаръци да домашните може да не търсите, ваши бивши ученици отдавна са купили всичко и само чакат вашия знак, за да връчат изненадите. Не забравяйте да се отблагодарите на Огнения Петел за всичко, което той е направил за вас, лично сложете под елхата торба с вкусни зърна.
Любовен хороскоп за 2017 година за Стрелец
Вашето желание за свободен и независим живот е по душата на Петела, но се постарайте понякога да помислите за тези, чиито сърца вече сте разбили, може би трябва да бъдете по-внимателни към чувствата на поклонниците си?
Импулсивността и чувствеността на Стрелците, родени през ноември, ще им помогнат да очароват всеки, затова, ако в плановете ви не влизат сериозните отношения, старайте се да бъдете по-сдържани. Не давайте на своите ухажори обещания – най-добре е веднага да изясните, че вие търсите само развлечения, без задължения и се наслаждавате на живота, без да мислите за бъдещето.
Стрелците, родени между 2 и 12 декември, по-добре от останалите знаят как да удържат партньора, близо до себе си, а в годината на Петела вашите способности да прелъстявате ще нараснат неколкократно. Да бъдете Казанова не е лошо, но се замислете – за какво ви е нужно това, лично на вас. Още повече, че Купидон се е уморил да прелита от един избранник на друг и през 2017 година може да направи така, че да се влюбите веднъж завинаги.
В годината на Петела, Стрелците, родени между 13 и 21 декември, ще станат необичайно романтични и сантиментални. Петелът може да ви помогне в търсенето на идеалната любов, но в началото убедете стопанина на годината, че и вие сте готови да станете по-добри. Започнете със себе си: начинът на живот, обкръжението – всичко отдавна е време да смените. А след това, срещата с дългоочакваната половинка ще бъде само на една ръка разстояние.
Бизнес хороскоп за 2017 година за Стрелец
В годината на Петела, Стрелец и пари – това са синоними. Вие ще бъдете неразделни и капиталите ще ви преследват, дори и ако вие решите да се скриете от тях на края на света.
Стрелците, родени през ноември, се харесват на Петела и той няма да ги остави без работа. Дали сте в пустинята или сред ледовете, срещу Стрелците отнякъде непременно ще изскочи хитър бизнесмен и ще им предложи изгодна сделка. Юристите също винаги ще бъдат на близо, така че купете повече химикалки, за да може да сте готови, по всяко време, да подписвате договори.
Стрелците, които са родени между 2 и 12 декември, трябва да проверят колко истински приятели имат наистина: кажете на всички, че сте банкрутирали. Половината ви приятели веднага ще се изпарят, но не съжалявайте, защото количеството не е най-важното. Още повече, че оставащите приятели ще ви помогнат многократно в трудна ситуация, а в годината на Петела вие смело може да ги вземете за служители в новото си предприятие.
Стрелците, родени между 13 и 21 декември, не трябва да чакат, околните да решат за вас, с какво искате да се занимавате. Спомнете си за какво сте мечтали преди две години и осъществете желанията си в живота, още повече, че верният Петел ще стои на стража. Вие ще станете отличен специалист в своето дело. От Стрелците ще излязат прекрасни управители на магазини, барове и др. А ако вие изберете творческа професия – бъдете уверени, че равни на вас няма да се намерят!
Здравен хороскоп за 2017 година за Стрелец
В годината на Петела може да ви свали умората, затова се вслушвайте в съвета на звездите и се старайте по-често да почивате. Предпочитайте активния отдих, например каране на колело или дълги разходки.
Диетите и други, различни ограничения не са за Стрелците, родени през ноември. Вие и така сте в отлична форма и нито една излишна калория няма да ви се „лепне“. Продължавайте в този дух – не бягайте от физкултурата, но в годината на Петела може да се отпускате понякога. Вие няма да натрупате тлъстини, ако един прекрасен ден решите просто да се потъркаляте на дивана.
Стрелците, родени между 2 и 12 декември, трябва да се научат да се отпускат, защото в годината на Петела може често да ви спохожда безсънието. Петелът вече е записал за вас няколко рецепти с успокояващи чайове, а с медитация и йога ще ви запознаят домашните ви. Как мислите, защо вашата баба е така бодра и енергична? Отидете неочаквано в стаята й, само не припадайте, когато видите баба си застанала на главата си или в друга поза.
През 2017 година чистият въздух ще бъде най-добрият приятел на Стрелците, родени между 13 и 21декември. Не е важно какво е отвън – дали падат камъни, лавина или наводнение, ако по план трябва да се разходите, то излезте на улицата. Водните процедури също няма да ви навредят – река, басейн – каквото си изберете. Не забравяйте и за роднините си – домашните отдавна са си купили плувни шапки и с нетърпение чакат поканата ви.

КОЗИРОГ

Козирозите с нетърпение са чакали идването на 2017 година, защото Маймуната им е казала под секрет, че Петелът обожава земните знаци и ще направи всичко така, че Козирозите да не се нуждаят от нищо. На 28 януари 2017 година Маймуната ще изтанцува прощален валс с Петела и задълго ще остави своите владения.
Червеният Огнен Петел ще се хване веднага на работа: още в края на януари Козирозите ще усетят неговото влияние в живота си – неочаквани срещи, интересни предложения и разбира се, много удивителни неща ще се случат на подвластните на Сатурн.
През февруари 2017 година Козирозите ще успеят, най-накрая, да се разделят с омръзналата им работа – дори вие, с вашата скромност, ще ви бъде трудно да откажете примамливите предложения, които ще ви засипят, буквално като рог на изобилието.
Петелът ще ви помогне да забравите любимата ви фраза: „При мен нищо не става!“. Напротив, Козирозите ще бъдат изпълнени с решимост и ще станат необичайно самоуверени. Също и в личния ви живот, всички, най-накрая ще разберат, че вашата студенина е само маска, а в действителност Козирозите са много мили и общителни създания и обичат удоволствията.

Купидон заедно с Венера в началото на пролетта ще започнат „лов“ за поклонници на Козирозите. Те ще се появяват буквално ежедневно, те ще бъдат толкова много, че ще ви се иска бързо да промените външността си или да си купите шапка невидимка.
В средата на пролетта Петелът ще приготви за очарователните Козирози няколко изненади. Особено ще ви учуди финансовата ситуация, вие ще бъдете търсени и ще имате възможност да изявите талантите си и вашият труд ще бъде оценен по достойнство.
Ако Козирозите поискат да се изявят с писателска дейност, то светът ще узнае, че се е появил новият Шекспир. Представителите на земния знак, които решат да се изявят с рисуване, може още от сега да запазят място в Лувъра – за вашите шедьоври ще започне истинска борба, без правила.
През май Козирозите ще гостуват на любимите си роднини в провинцията, които, независимо от вашите победи и почести ще ви връчат лопата и ще ви накарат да копаете в градината. Физическият труд ще ви бъде от полза, нали постоянно си мислите, че на мозъка му трябва почивка.
Козирозите могат да планират своята отпуска за средата на лятото. Тогава няма да има важни дела, парите приятно ще лежат в джоба, така че разглеждайте глобуса, за да изберете курорт без помощта на интернет.
Най-доброто място за почивка за земните знаци ще бъде уединен остров насред океана, но ако това за вас е прекалено, то отидете там, където има малко хора, така ще успеете да се отпуснете и е възможно да зарадвате света с още едно гениално творение. През есента на Козирозите ще им се прииска да блестят и да се покажат в света, Петелът с удоволствие ще ви прави компания. През септември и октомври Козирозите ще бъдат изключително очарователни, ще се увеличат обожателите ви, така че флиртувайте, започвайте романи и просто се радвайте на живота.
Но ако имате половинка, то тя няма да ви прости дори леките интрижки. Затова Петелът настоятелно съветва семейните Козирози да не прекарват вечерите си в модерни заведения, а на любимия диван у дома гледайки стари филми. През ноември 2017 година у Козирозите ще се открият организаторски способности, ще успеете да съберете екип от съмишленици. Ако имате идеи, които засягат бизнеса, то действайте без да се бавите. Партньори е желателно да избирате сред приятелите си Петли, а ако нямате такива, то направете кастинг сред приятелите си.
С всички тези приятни задачи годината ще прелети незабележимо и през декември Козирозите ще осъзнаят, че не искат да се разделят с петела, когото са заобичали. Господарят на 2017 година също се е привързал към вилите Козирози и преди Нова година е решил да ги изненада с още един сюрприз. Проверете банковата си сметка и ще се изненадате приятно от новогодишния подарък от Огнения Петел.
Любовен хороскоп за 2017 година за Козирог
По въпросите на любовта, Козирозите ще бъдат информирани по-добре от всеки друг - дори можете да създадете свой собствен сайт за запознанства. Изведнъж ще ви хареса да работите като сватовник и да помогне на самотните хора.
В годината на Петела, на Козирозите, родени през декември, вече няма да им харесва да бъдат сами. Ще бъдете заобиколени от тълпи от влюбени ухажори, сред които вие задължително ще отличите своя избранник. Петелът е готов да кумува на сватбата ви, но само ако му изберете симпатична кума.
Козирозите, родени между 1 и 10 януари, трябва да престанат да бъдат твърде самокритични. Вие сте прекалено придирчиви към своите недостатъци, като цяло това е твърде пресилено и плаши потенциалните ви почитатели. Точно сега се усмихнете на отражението си – виждате ли, вие сте очарователни, това е безспорно! Побързайте да излезете на улицата, най-верните ви обожатели вече са там и ви очакват с цветя в ръцете.
Дългите ухажвания, в годината на Петела, не са за Козирозите, родени между 11 и 20 януари. На някои от поклонниците ви ще им бъде по душа вашата стремително, затова не се учудвайте, когато обичайната покана за кафе, избранникът ви възприеме като предложение за съвместно съжителство. Звездите съветват Козирозите да опитат семейния живот, там няма нищо страшно, така че – давайте!
Бизнес хороскоп за 2017 година за Козирог
Вашият знак много ще асоциират с богатство, затова не се учудвайте, ако видите името си в списъка с успешните хора, побързайте да си купите тъмни очила, защото ще се явят много желаещи да им заемете пари за неопределено време.
Козирозите, родени през декември, през 2017 година ще станете пример за много: вашият предприемачески талант ще учуди дори и най-близките ви приятели, които са смятали, че Козирозите не са способни на търговия. Продължавайте в този дух, Петелът вече е измислил няколко оригинални имена на вашия магазин и е готов да стане управител.
Козирозите, родени между 1 и 10 януари, ще се научат да правят пари от нищото, само не приемайте тази фраза буквално и не купувайте каквото ви попадне пред очите. Просто всички ваши идеи хората ще започнат да възприемат като гениални, така че повече мълчете и не споделяйте плановете си безплатно. Във вашият случай поговорката: „Мълчанието е злато“ може да не сработи, така че сами преценете ситуацията и решете колко струва една ваша дума, казана по същество.
Умственият труд, в сравнение с физическия, ще донесе на Козирозите, родени между 11 и 20 януари, повече капитали. Затова учете езици, четете повече и се пробвайте в нова дейност, вече достатъчно сте работи за чужда сметка. Помнете, че количеството прераства в качество, не се спирайте пред дребните неуспехи! Петелът винаги е готов да ви подскаже правилното решение.
Здравен хороскоп за 2017 година за Козирог
В годината на Огнения Петел, устойчивостта ви към заболявания ще бъде голяма, но това не означава, че не трябва да се грижите за своето здраве и самочувствие. Помолете Петела за помощ и той ще ви подскаже как да се преборите с вредните си навици.
Козирозите, родени през декември, през 2017 година ще забравят за депресиите и изобщо за всяко неразположение – настроението ви ще бъде страхотно. И всичко идва от факта, че сте спрели да мързелувате и сте се заели със спорт. Активната почивка е полезна в годината на Петела, излезте на лов, а ако ви е жал за животните вместо оръжие вземете фотоапарат.
Козирозите, родени между 1 и 10 януари ще станат най-големите работници сред всички представители на знака, затова в годината на Петела е възможна честа преумора. Научете се да се отпускате, а Петелът ще ви подскаже някои работещи методи: може да повикате високо – умората все едно, че я е нямало, а и настроението видимо ще се повиши.
Козирозите, родени между 11 и 20 януари, ще се отнасяте много внимателно към предписанията на лекарите и ще бъдете готови да изпълнявате всяка препоръка на личния си лекар. Това, разбира се е похвално, но не е задължително, във всичко да следвате съветите на специалистите.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите добре са поработили в предишната година и са заслужили уважението на стопанина на 2017 година, той е във възторг. С Огнената Маймуна ще се наложи да се разделите, защото на 28 януари 2017 година на смяна застъпва Червеният Огнен Петел и животът ще тръгне по неговите правила. Водолеите няма нужда да съжаляват, макар че Петелът е консервативна птица, ако мислят за някакви промени, то всички те ще се сбъднат.
През февруари 2017 година, на представителите подвластни на Уран, ще им се предостави възможност да сменят професията си, не трябва да я изпускат. Ще получите интересни и изгодни предложения, някои от тях ще бъдат от стари приятели, защо да не се възползвате от възможността?! Приятелите, заедно с Петела, ще ви помогнат да се ориентирате в тънкостите на новата дейност.
В личния живот, нещата също ще се подредят добре, семейните представители на въздушния знак ще се къпят в любовта и обожанието на своите близки, а ергените Водолеи ще се запознаят с Купидон.

През пролетта Водолеите ще станат най-оптимистичните сред всички знаци на Зодиака. Дори, ако на улицата няма никой и дори синоптиците се крият в домовете си, ако началника минава с недоволна физиономия и колегите треперят от притеснение по кабинетите си – на вас ще ви бъде забавно. Няма нищо чудно в това, защото сега вие сте любимци на съдбата и на Петела, а те ще направят всичко, за да се чувствате щастливи.
Материални проблеми Водолеите няма да имат – просто няма причина да съществуват, защото дори самите банкови служители ще идват в дома ви с документи, за да бъдете техни клиенти. Не забравяйте и за лотарията – щом късметът е станал ваш, неизменен спътник, то трябва да се възползвате от всички възможности за обогатяване.
През май Водолеите могат да изберат за себе си почивка на най-луксозният курорт. Може да се отправите накъдето си поискате, навсякъде ще имате незабравими срещи. Успехът няма да остави Водолеите и през лятото – Петелът ще се раздаде напълно. На него му харесва вашето жизнелюбие и той ще се постарае да направи така, че усмивката да не слиза от лицето ви.
През август на Водолеите ще им се иска да се пробват в творческата дейност – множество изненади от Огнения Петел ще ви бъдат в услуга. Господарят на 2017 година вече е купил всичко необходимо, може да пишете поеми, да рисувате пейзажи и като цяло, да правите всичко, което ви харесва, във всички случаи ще се прославите. Може да се пробвате в ролята на скулптор – Петелът с удоволствие ще ви позира.
Желателно е през есента на 2017 година Водолеите да направят усилия за подобряване на жилищните условия – побързайте! Пари ще имате достатъчно, ще стигнат и за майстори, но им позволете да свършат само „черната“ работа. А дизайнерските изпълнения и всякакви фантазии оставете за себе си, вие великолепно ще се справите със задачата.
Бизнесът на Водолеите ще започне да се развива стремително и вече в ноември ще ви бъде трудно да се справяте сами с всички задължения, време е да разширите бройката на сътрудниците си. Разбира се, не е лошо да сте директор, счетоводител и техническо лице, но съгласете се, че това не е рентабилно. Вие няма да се разорите, ако платите на охранителите си двойно повече от обещаното по договор.
През декември Петелът ще ви предложи да се отпуснете – не огорчавайте птицата, съгласете се с господаря на годината. Всички скъпи ресторанти вече ще са променили менюто си, за да може във всяко блюдо да присъстват различни зърна за взискателния Петел, така че вие се отпуснете и се хвърлете в развлеченията. Само не пропускайте Новата година, задължително изпратете Червения Огнен Петел и не забравяйте да му благодарите.
Любовен хороскоп за 2017 година за Водолей
В годината на Петела, гледането на маргаритка, не е за Водолеите. И да гадаете, и да не гадаете, всички обожатели, така или иначе, ще бъдат в краката ви, така че внимавайте да не се спънете.
Думата „скука“ на Водолеите, които са родени през януари, няма да им бъде позната. Ще имате изобилие от любовни приключения, само не забравяйте да се оглеждате в страни. Купидон, ако е сам, няма да се справи със задачата.
Огненият Петел вече е направил списък с всичко, което е необходимо да Водолеите, които са родени между 1 и 9 февруари, за да могат да съблазняват – ще отидете в салон за красота и модни магазини, така няма да оставите никакъв шанс, на бъдещия избраник да се спаси. Само трябва да внимавате, в поредицата романи да не пропуснете срещата с единствената и дългоочаквана половинка, следващата възможна среща може да се отложи с цяла година.
Свободните Водолеи, родени между 10 и 19 февруари, могат да забележат на хоризонта бъдещия си избраник/ца, подгответе се за среща, всичко трябва да бъде на висота. Вие може да покорите партньора със своя интелект, няма да се намери равен на Водолеите по въпросите на съблазняването, но няма да попречи да се застраховате.
Бизнес хороскоп за 2017 година за Водолей
В годината на Петела, губещи дела, по принцип няма да има, може да се захващате с всичко, което ви харесва. Дали ще усвоите някаква професия или ще станете директор на ресторант – навсякъде ще постигнете небивал успех.
Нестандартният подход към всяко дело на Водолеите, родени през януари, може да бъде от полза. Докато всички действат по правилата, Водолеите вече ще бъдат далеч напред. За сътрудници е добре да наемете такива стремителни хора, каквито сте вие, защото няма да ви бъде интересно да работите с тези, които половин час си спомнят таблицата за умножение, а след това още час им е необходим, за да наберат няколко реда на компютъра.
Желанието за власт на Водолеите, родени между 1 и 9 февруари, може да се осъществи, очакват ви престижни длъжности и солидни кожени кресла. Но не забравяйте, че зад тази блестяща поредица от красиви кабинети и дългокраки секретарки се крие упорит труд, безсънни нощи и безкрайни машинации на съперници. Ако сте готови за трудности, то – напред! Петелът вече е заложил пътеката.
През 2017 година Водолеите, родени между 10 и 19 февруари, ще имат изключително развито чувство за отговорност, на вас ще доверяват най-трудните дела на фирмата. Но не позволявайте на твърде хитрите ви колеги да ви седнат на врата, запазете личното си пространство. Паричната ситуация, в годината на Петела, ще бъде великолепна, златните кюлчета вече няма къде да се сложат в старата ви чанта, затова побързайте към банката.
Здравен хороскоп за 2017 година за Водолей
Вашият девиз на годината в Петела е: „Спокойствие, само спокойствие!“. Научете се да се отпускате, ходете на масаж, в краен случай помолете Петела за съдействие – той ще помаха с крила и вие ще забравите за нервния срив.
Чистият въздух и витамините ще бъдат най-добрите приятели през 2017 година на Водолеите, родени през януари. А най-полезното място за обитаване ще бъде вилата – там и плодовете и зеленчуците, и природата винаги е на вашите услуги. Но от прекаленото физическо натоварване е по-добре да се откажете, никой не ви кара да копаете градината от пет сутринта до късна нощ.
За Водолеите, родени между 31.01 и 09.02, злият враг в годината на Петела ще бъде студа, затова се старайте да се обличате според сезона. Когато е топло не е нужно да слагате шал, но през зимата задължително е да слагате шапка и да обувате топли чорапи. Няма да бъде лошо да повишите имунитета си, забравете за сутрешната цигара със силно кафе, най-добре да преминете на прясно изцеден сок, Петелът ви изпраща, от своята градина, пълна торба с плодове.
Водолеите, родени между 10 и 19 февруари, ако искат да доживеят до дълбока старост и да запазят ума си ясен, то трябва да се замислите за образа си още сега. Петелът ви е осигурил отстъпки във всички спортни магазини, за уреди, анцузи, спортни обувки и др. Постарайте се да съчетаете физическите упражнения с интелектуално натоварване, само така и на 90 години никой няма да се осмели да ви нарече старик/ца.

РИБИ

На очарователните Риби ще им бъде трудно да се сбогуват с Огнената Маймуна и вие ще страдате целия януари 2017 година. Но на 28 януари 2017 година Червеният Огнен Петел все пак ще успее да убеди Маймуната, че й е време да си ходи. Той прекрасно ще се справи с ролята си на домакин и ще се погрижи за вас, нищо да не ви липсва. Така че можете спокойно да плувате в океана от щастие, радвайки се на живота и без да мислите за проблеми.
През февруари 2017 година Петелът ще се погрижи за това, Рибите да получат по-добро повишение на заплатата. Ако вече ви е доскучало да седите в задушния офис, то домакинът и това е предвидил: започнете своето дело, занимавайте се с каквото ви харесва, а Петелът ще напечата за вас нови пари.
В годината на Петела е много важно да проявите талантите си. Вие ще направите това с голямо удоволствие – от представителите на този знак ще бъдат новите художници, писатели и поети. Още в началото на пролетта, подопечните на Нептун ще успеят да се разгънат в творческата сфера.

Погледнете в работилницата на Петела – там е пълно с чакащи творбите на художника от съзвездието Риби или книгата, написана от писатели, родени под знака на водната стихия.
Пролетта на 2017 година ще подари на свободните Риби много любовни срещи, само не плувайте надалеч в морето от страсти и винаги бъдете близо до кораб или сал, с които, в случай на проблеми можете да отплувате далеч от настъпателните ухажори.
През пролетта, семейните Риби също няма да скучая, някои ще станат ненадминати градинари и заедно с домашните ще се развихрят на вилата си – голяма е вероятността да отгледате картофи с големината на дини. Най-напредналите подопечни на Нептун ги очакват успехи по въпросите с ремонта на дома. Слуховете за вашия удивителен дом ще се разпространят учудващо бързо, така че се запасете с продукти, за да има с какво да нагостите именитите си посетители.
Рибите ще запомнят лятото на 2017 година с честите пътувания, не се страхувайте, че ще загубите работата си, такива специалисти като вас не са толкова много, затова пишете заявление за отпуска и напред – посрещайте приключенията. Най-добре е знаците на водата да си почиват близо до своята стихия, важното е да има по-широк простор и колко може повече вода – намерете остров насред океана и се наслаждавайте на живота, яжте кокоси или банани … зависи къде попаднете. Не забравяйте видеокамерата – местните с удоволствие ще ви разкажат за живота си, само ги хранете както трябва, за да не си помислят, че могат да си изпекат милите Рибите.
Огненият Петел, през есента ще подхвърли на Рибите някои идеи за бизнес, вслушайте се в съветите на умния стопанин на годината, под неговото покровителство ще преуспеете във всяка сфера. Финансовата ситуация ще зарадва Рибите през септември. Парите, разбира се няма да завалят от небето, но съдбата ще ви поднася изненади: или ще спечелите конкурс, или стар длъжник ще ви донесе дължимото, само подгответе куфара или здраво сандъче, с тайна ключалка.
През октомври и ноември в живота на Рибите не се очакват съществени изменения. Петелът, както и по-рано, пази вашето благополучие, а и съдбата не се кани да ви изостави, а постоянно ще ви нашепва съвети. Затова лъснете до блясък своите перки и продължете да покорявате света с проницателност и предприемчивост.
През декември Червеният Огнен Петел ще реши да организира на Рибите прощален бал – целият месец ще се радвате на живота, а всичко ще се случва по начин, по който вие го искате.
Пътешествия? – куриерите вече стоят на вратата ви с билети; Страстен роман? – няма проблеми, всеки човек, който ви харесва, след секунда ще ви се обяснява в любов и ще ви умолява само за една мила усмивка. За нова работа? – няма какво да говорим, всички началници вече са уволнили своите заместници и вече ремонтират кабинета за Рибите. Не забравяйте да се отблагодарите на Петела, преди Новата година го запознайте с някоя очарователна кокошчица, за да не се налага стопанина на 2017 година сам да търси, без вашето съдействие.

Любовен хороскоп за 2017 година за Риби
В годината на Петела Рибите ще се влюбват често, но се постарайте да не се заигравате дълго, защото е възможно просто да не забележите дългоочакваната си половинка.
Рибите, които са родени през февруари, няма да имат проблем при избора на поклонници, всички хубавци/вици в града постоянно ще се тълпят на вратата ви, като няма да дадат възможност, местните бабички спокойно да си седят на пейката пред входа. Лекият флирт, в годината на Петела, не е за Рибите, на вас ще ви се искат сериозни отношения, стигащи до сключване на брак. Петелът с радост ще послуша сватбена музика, а и поканите за вашата сватба вече са раздадени.
Претенциите на Рибите, родени между 1 и 10 март, ще бъдат изключително големи, затова няма да бъдат много онези, които биха могли да покорят сърцето ви. Но ако пред погледа ви попадне “идеалният“ - не се бавете, а съчинете оригинално, любовно признание и тръгвайте към съвета да се бракосъчетаете. Представителите на знака Риби, които през 2017 година се омъжат ще бъдат много щастливи – съюзът обещава да бъде здрав и хармоничен.
Рибите, родени между 11 и 20 март, ще имат много романи, но не всички ще имат възможността да се влюбят истински. Изтънчената натура на тези Риби очаква само безупречни отношения. Старайте се да не променяте избранника/цата, защото ако партньорът/ката стане идеален/а, вие след няколко дни ще започнете да се прозявате от скука, а след седмица просто ще избягате и отново ще започнете да преследвате вълната на любовта.

Бизнес хороскоп за 2017 година за Риби
През 2017 година ще имате всички шансове да станете “акула“ в бизнеса, само се постарайте да не хапете силно и с конкурентите да се борите със законни методи.
През 2017 година, за Рибите, родени през февруари, делата няма да вървят добре, но важното е те да се въоръжат с търпение и да не се предават. На пътя на успеха ще има много препятствия, но Петелът ще помогне – Рибите отдавна имат открита сметка в банката и някои въпроси лесно ще решите с помощта на няколко зелени банкноти. Не се скъпете, приятелството с добри юристи още на никого не е попречила, а вечеря с полезни хора в скъп ресторант няма да ви разори.
Рибите, родени между 1 и 10 март, няма да имат проблем с парите в годината на Петела. На вашето трудолюбие само може да се завижда, вие сте готови да се хванете на няколко работи. Не забравяйте да почивате – деловите партньори няма да разберат, ако на важна среща Рибите неочаквано заспят на стола. Парите са нужни за това, да можете да ги харчите. През 2017 година вие ще можете да си позволите това – бизнесът няма да пропадне, ако вие понякога се отпускате в скъпи курорти.
В годината на Петела, Рибите, които са родени между 11 и 20 март, ще могат да станат много богати, но съгласете се, че Рокфелер с китайски часовник на ръката е несериозно. Дошло е време за помислите за солидността, побързайте към магазина за нови аксесоари – Огненият Петел вече е запазил за вас позлатени копчета за ръкавели, за елегантния ви костюм и чорапи за $ 500. Деловия свят ще бъде просто в шок от вас, а околните ще се срамуват стоейки редом до Рибите.

Здравен хороскоп за 2017 година за Риби
В годината на Петела, на Рибите ще им бъде необходим здравословен начин на живот. Най-добрите приятели на Рибите ще станат водните процедури, басейните и реките ви очакват с нетърпение.
Рибите, родени през февруари трябва да се научат да се доверяват на докторите и да не заобикалят болниците отдалеч. Възможни са проблеми с храносмилателната система, не се плашете, а се вслушайте в съветите на Огнения Петел, той вече е приготвил диета за Рибите, а и в хладилникът им е поставил нужните и полезни продукти.
В годината на Петела, Рибите, които са родени между 1 и 10 март, трябва да избягват силните вълнения. Стресът, разбира се е неотменна част от съвременния живот, но може да се борите с него – Петелът вече сам се е научил да медитира и е готов да ви даде няколко урока. Чистият въздух също ще помогне на Рибите, често излизайте на улицата и независимо от времето, ходете пеша.
През 2017 година, на Рибите, родени между 11 и 20 март, им е нужен самоконтрол – внимавайте за качеството на храната, не злоупотребявайте с кафе и чай, количеството на цигарите трябва да намалите, а и най-добре е изобщо да се разделите с тях. Петелът, заради вас се е сприятелил с известни доктори и бързо ще ви откажат от пушенето, важно е да се доверите на лекарите и да се запасите със семки и дъвки.

Автор: Мая Павлова
astrobg.eu

Още новини от Бургас

Пет нови ЦНСТ ще има в Бургас

Пет нови Центъра за настаняване от семеен тип /ЦНСТ/ ще има в Бургас от следващата година. Те ще заработят от първи май. Това е нова… Прочети още »
 • Морски офицер твърди: „Антарктида е база на извънземните “ Морски офицер твърди: „Антарктида е база на и
 • И все пак - тайна космическа програма има И все пак - тайна космическа програма има
 • Сказание за тайната невеста Сказание за тайната невеста
 • Загадката на викингския Улфберт Загадката на викингския Улфберт
 • Мистерията на един опит за покушение Мистерията на един опит за покушение
 • Кръгът на Делмар предсказва бъдещи събития Кръгът на Делмар предсказва бъдещи събития
 • Технологии и срещи с извънземни, скрити от тайните общества Технологии и срещи с извънземни, скрити от та
 • Планетата Фаетон наистина е съществувала! Планетата Фаетон наистина е съществувала!
 • Душата помни Душата помни
 • Къде отиваме: в ада, в рая или в паралелни вселени? Къде отиваме: в ада, в рая или в паралелни вс
 • Митичната змия, Ева и знанието Митичната змия, Ева и знанието
 • Така ще бъде през 2025-та... Така ще бъде през 2025-та...

Не пропускайте