Вгледайте се в ръцете, те говорят

Вгледайте се в ръцете, те говорят

Събота, 21 Януари 2017 01:00
Хиромантията е древна наука, която освен по линиите върху ръцете, може да разчете човешката съдба и по формата на ръката. Външната страна на ръцете ви точно може да покаже силните и слабите ви страни.
Освен да даде пълна информация за характера ви гаданието според формата на ръка може да ви даде и съвети, с които да коригирате навиците, които ви пречат.
Разгледайте внимателно 4-те основни типа ръце и открийте вашата, за да видите какво ви е дала съдбата и какво трябва да направите, за да се реализирате пълноценното.

Тълкуване на първата форма
Ръцете с първата форма се характеризират с квадратните длани и къси пръсти.
Притежателите на такива ръце са много практични хора и рядко се стремят към нещо, което знаят, че няма как да притежават. В характера им изпъкват лоялността и общителността, с която намират общ език с всякакъв тип хора.

Хората с тези ръце подкрепят семейните традиции и с удоволствие изпълняват различни ритуали, които са наследили от предишните поколения. Тези хора твърдо вярват, че сами определят съдбата си и рядко чакат на чужда помощ или знамение, за да решат проблемите си. Хиромантите съветват тези хора да не завишават прекалено очакванията си към другите, както и да си позволяват от време на време да бъдат спонтанни.

Тълкуване на втората форма
Притежателите на втория тип ръка имат квадратна длан и дълги пръсти. За тях е характерно да правят всичко с голяма грациозност и лекота. Тези хора са много импулсивни и емоционални, като обичат да подчертават всяка своя дума или жест. Хората с тази форма на ръката имат разнообразни интереси и постоянно търсят нов източник на вдъхновение, тъй като без нови идеи и емоции се чувстват празни.

Тези хора избягват рутината и гледат на изневярата като смъртен грях. За тях е характерно да се губят до такава степен в илюзиите си, че напълно да загубят връзка с реалността. Хиромантите препоръчват на тези хора да търсят спокойствието чрез медитация и СПА-процедури.

Тълкуване на третата форма
Третата форма на ръката е продълговата с къси пръсти. Притежателите на тези ръце са много нервни, което се дължи на излишъка им от енергия. Тези хора са отлични организатори и притежават таланта с лекота да манипулират околните. Хората с този тип ръка се интересуват от всичко ново и неизследвано, заради което обичат да тестват върху себе си различни нови неща.

Обикновено тези хора за позитивни и лесно се вписват в екип. Хиромантите съветват тези хора да си почиват повече, за да не претоварват нервната си система.

Тълкуване на четвъртата форма
Четвъртият тип ръка е продълговата с дълги пръсти. За тези хора са характерни непрестанните съмнения и противоречия, от които се измъчват. Хората с тези ръце са много чувствителни и лесно се поддават на чуждо влияние. Обикновено притежателите на тези ръце са творци и с лекота умеят да улавят всяка една емоция.

Хората с тази форма на ръката се интересуват повече от духовното, отколкото от материалното. Хиромантите съветват тези хора да не робуват на навиците си, а непрекъснато да търсят нови преживявания.

Още новини от Бургас

„По-близо до работа” набира участници

Работодатели и работещи вече могат да подават документи за кандидатстване по схемата „По-близо до работа” в бюрата по труда в цялата страна. Решението за удължаването… Прочети още »
 • Морски офицер твърди: „Антарктида е база на извънземните “ Морски офицер твърди: „Антарктида е база на и
 • И все пак - тайна космическа програма има И все пак - тайна космическа програма има
 • Сказание за тайната невеста Сказание за тайната невеста
 • Загадката на викингския Улфберт Загадката на викингския Улфберт
 • Мистерията на един опит за покушение Мистерията на един опит за покушение
 • Кръгът на Делмар предсказва бъдещи събития Кръгът на Делмар предсказва бъдещи събития
 • Технологии и срещи с извънземни, скрити от тайните общества Технологии и срещи с извънземни, скрити от та
 • Планетата Фаетон наистина е съществувала! Планетата Фаетон наистина е съществувала!
 • Душата помни Душата помни
 • Къде отиваме: в ада, в рая или в паралелни вселени? Къде отиваме: в ада, в рая или в паралелни вс
 • Митичната змия, Ева и знанието Митичната змия, Ева и знанието
 • Така ще бъде през 2025-та... Така ще бъде през 2025-та...

Не пропускайте