Марина Драгомирецкая обещава: Светът ще е музика на Gatsby Dinner Party

Марина Драгомирецкая обещава: Светът ще е музика на Gatsby Dinner Party

Петък, 12 Август 2016 10:35
Живописни, живи джаз и суинг изпълнения огласят Гранд Хотел и СПА Приморец на 18 август. Тя е музика. Тя е Марина Драгомирецкая - млада, красива, ужасно талантлива. Тя е човекът, който ще гали слуха и сетивата на най-интригуващото бургаско лятно събитие - Gatsby Dinner Party. Компания ще и правят DJ и промоутърско дуо Smugglers Collective и Балета на държавна опера Бургас. Поръсете с блясък, стил и перли, добавете 4-степенно изискано меню, Джей Гетсби като домакин и получавате…

Gatsby Dinner Party: Вечерта, която ще пренесе бургазлии и гостите на града, обратно, в 20-те години на миналия век ще стартира в градината на Гранд Хотел и СПА Приморец на 18 август (четвъртък) от 20:00 часа.

Най-съществената част от подобно събитие, което кара хората да се пренесат директно в други времена и свят пълен с балончета Moët & Chandon и ендорфини, е музиката. На сцената излиза Марина Драгомирецкая. Тя е джаз. Тя е чиста музика. Тя е наслада за сетивата, които застинали не смеят да трепнат, а попиват. Марина е класика - с графско потекло и корени в стар, руски дворянски род. Пее, защото затова я има и това е дарът, който носи в себе си. Джаз, суинг, музика от друго време се леят директно от сърцето на тази млада впечатляваща дама и вдъхват пълнокръвен живот на  великите партита на отминалия век.

Време е за ар деко. Време е за разкош, блясък, перли, джаз и суинг, до изгрева и отвъд. Време, белязано с жизнерадостност, тънки линии синкав дим, чертани от цигарета, държани от нежни дамски ръце в ръкавици... Време, да танцуваш, да се забавляваш, да бъдеш най-добрата и изискана парти версия на себе си.

Gatsby Dinner Party е вдъхновено от Франсис Скот Фицджералд и неговия най-популярен герой Джей Гетсби, известен с разточителните си свръхлуксозни тържества. Всъщност - веселостта и партитата крият организатора си. За него се носят легенди. А той, чака една жена... Джей Гетсби е легенда. Gatsby Dinner Party е уникално за Бургас събитие, посветено на неговия свят. Подарете си го.

Дрескод: перли & блясък
Цена на куверт:  59.00 лв.
За резервации:  +359 56 8 12345 | +359 894 788 873

info@hotelprimoretz.bg

Още новини от Страната

Очаквано: Калфин е кандидатът на АБВ

Ивайло Калфин е кандидатът на АБВ. Това обяви Георги Първанов.Това му е за втори път, след като през 2011 г. отиде на балотаж с Плевнелиев.… Прочети още »
 • Боян Петров разказва как се покоряват 8-хилядни върхове Боян Петров разказва как се покоряват 8-хиляд
 • Директна предавка: Не мотор, не дрон, а Scorpion Директна предавка: Не мотор, не дрон, а Scorp
 • 2000 жалби срещу онлайн търговци 2000 жалби срещу онлайн търговци
 • Странджа във Вашингтон на 4 юли Странджа във Вашингтон на 4 юли
 • Старата баня в ОУ "Любен Каравелов" се превръща в модерен център Старата баня в ОУ "Любен Каравелов" се превръ
 • Журналист с втора позиция в листата на ГЕРБ-Бургас Журналист с втора позиция в листата на ГЕРБ-Б
 • ГЕРБ регистрираха листата в РИК ГЕРБ регистрираха листата в РИК
 • Кой къде води листи Кой къде води листи
 • Хванаха 5 бракониери на дива свиня Хванаха 5 бракониери на дива свиня
 • Дядо даде 18 000 лв. на ало измамници Дядо даде 18 000 лв. на ало измамници
 • Шофьор без книжка блъсна полицейска кола Шофьор без книжка блъсна полицейска кола
 • Преглед на печата 20.02.2017г. Преглед на печата 20.02.2017г.

Не пропускайте