Марина Драгомирецкая обещава: Светът ще е музика на Gatsby Dinner Party

Марина Драгомирецкая обещава: Светът ще е музика на Gatsby Dinner Party

Петък, 12 Август 2016 10:35
Живописни, живи джаз и суинг изпълнения огласят Гранд Хотел и СПА Приморец на 18 август. Тя е музика. Тя е Марина Драгомирецкая - млада, красива, ужасно талантлива. Тя е човекът, който ще гали слуха и сетивата на най-интригуващото бургаско лятно събитие - Gatsby Dinner Party. Компания ще и правят DJ и промоутърско дуо Smugglers Collective и Балета на държавна опера Бургас. Поръсете с блясък, стил и перли, добавете 4-степенно изискано меню, Джей Гетсби като домакин и получавате…

Gatsby Dinner Party: Вечерта, която ще пренесе бургазлии и гостите на града, обратно, в 20-те години на миналия век ще стартира в градината на Гранд Хотел и СПА Приморец на 18 август (четвъртък) от 20:00 часа.

Най-съществената част от подобно събитие, което кара хората да се пренесат директно в други времена и свят пълен с балончета Moët & Chandon и ендорфини, е музиката. На сцената излиза Марина Драгомирецкая. Тя е джаз. Тя е чиста музика. Тя е наслада за сетивата, които застинали не смеят да трепнат, а попиват. Марина е класика - с графско потекло и корени в стар, руски дворянски род. Пее, защото затова я има и това е дарът, който носи в себе си. Джаз, суинг, музика от друго време се леят директно от сърцето на тази млада впечатляваща дама и вдъхват пълнокръвен живот на  великите партита на отминалия век.

Време е за ар деко. Време е за разкош, блясък, перли, джаз и суинг, до изгрева и отвъд. Време, белязано с жизнерадостност, тънки линии синкав дим, чертани от цигарета, държани от нежни дамски ръце в ръкавици... Време, да танцуваш, да се забавляваш, да бъдеш най-добрата и изискана парти версия на себе си.

Gatsby Dinner Party е вдъхновено от Франсис Скот Фицджералд и неговия най-популярен герой Джей Гетсби, известен с разточителните си свръхлуксозни тържества. Всъщност - веселостта и партитата крият организатора си. За него се носят легенди. А той, чака една жена... Джей Гетсби е легенда. Gatsby Dinner Party е уникално за Бургас събитие, посветено на неговия свят. Подарете си го.

Дрескод: перли & блясък
Цена на куверт:  59.00 лв.
За резервации:  +359 56 8 12345 | +359 894 788 873

info@hotelprimoretz.bg

Още новини от Бургас

От 2017г всички кандидатстват след 7-и клас

От 2017 г. приемът след 8-и клас отпада. Поради това всички около 58 хиляди ученици, които завършват седми клас догодина, трябва да кандидатстват за прием… Прочети още »
 • Промени в разписанието на автобусите за кв. Лозово Промени в разписанието на автобусите за кв. Л
 • Директна предавка: Без изненада - хибриден камион за дълги разстояния от Volvo Директна предавка: Без изненада - хибриден ка
 • Хаос в движението около ЖП гарата - всички светофари светнаха в червено /СНИМКИ/ Хаос в движението около ЖП гарата - всички св
 • Матурите вече на модули и с различна продължителност Матурите вече на модули и с различна продължи
 • Бургаски съдия и тийнейджъри в разговор за Конституцията Бургаски съдия и тийнейджъри в разговор за Ко
 • Започва пръскането срещу комари и кърлежи Започва пръскането срещу комари и кърлежи
 • Избраха кораб за драгирането в Бургаския залив Избраха кораб за драгирането в Бургаския зали
 • Вижте кои ще са големите проекти за Бургас и областта според водача на реформаторите Костадин Марков Вижте кои ще са големите проекти за Бургас и
 • Крадецът, спрян от Никита и Юрий, има 16 присъди зад гърба си Крадецът, спрян от Никита и Юрий, има 16 прис
 • Историческият музей в Приморско отбелязва Деня на Тракия Историческият музей в Приморско отбелязва Ден
 • Честната Стефка, открила и върнала 1750 евро: Преди 20 години върнах 16 000 лева Честната Стефка, открила и върнала 1750 евро:
 • Показват ръчно изработени изделия на фест във Флората Показват ръчно изработени изделия на фест във

Не пропускайте