Всички пътища в областта са затворени

Всички пътища в областта са затворени

Сряда, 11 Януари 2017 06:51
Пътищата в община Бургас са проходими, събщиха дежурните в общината. Снощи е бил разчистен пътя до летището специално за автобус с екипаж на самолет, който е трябвало да излети. Пистите също са били почистени. Днес няма информация дали се приемат полети. Тежка е обстановката в областта. Започва почистване на пътищата в региона. Тази сутрин първите курсове на всички автобуси от автогара Юг бяха спрени. Трафикът ще се възстанови след почистването, съобщиха от там. Трактор е закъсал край село Железник. Снощи той се е притекъл на помощ на заседнал в преспите автомобил, който е изтеглил, но след това не е успял да излезе. Цялата нощ в машината са останали трима души, които са отказали да бъдат евакуирани. Днес ще бъдат изтеглени.

Ток няма от вчера в района на Камено, Черни връх, Трояново и Полски извор. Пристанището е отворено за маневри.

Температурите в страната са в интервала от - 18 до + 1 С°. Времето над страната е облачно. Вятър духа в много области, включително и в Бургас, Варна и Ямбол. В региона сняг вали в Котел и Твърдица. От снощи цялата републиканска пътна мрежа е затворена за тежкотоварния трафик с изключение на магистралите в Южна България - „Люлин“ и „Струма“, София-Калотина и АМ „Тракия“ до п.в. Зимница в област Бургас. Връзката между севера и юга е затворена, с изключение на Петрохан. Затворени са всички пътища в областите Бургас, Варна, Добрич, Търговище и Шумен, както и частично в Разград.

Проходите - „Върбишки”, "Айтоски", "Котленски" и "Обзорски" са затворени за всички МПС; „Дюлински” - забранен за МПС над 3,5 т; „Твърдишки” - забранен за МПС над 10 т. Участъка Провадия-Руен е затворен за МПС над 12 т; Ограничава се движението за всички МПС по пътя Ямбол-Средец, поради влошени зимни условия. По пътя Царево-М Търново има ограничение за автомобилите до 3,5 т и задължително с вериги.

Още новини от Бургас

Директна предавка: Mitsubishi спира Pajero

Ръководството на Mitsubishi Motors окончателно се отказва от пускането на ново поколение на всъдехода Pajero. Това обяви президентът на компанията Осаму Масуко пред Automotive News.Причините… Прочети още »
 • Петима убити и 40 ранени при атентата в Лондон Петима убити и 40 ранени при атентата в Лондо
 • Промени в разписанието на автобусите за кв. Лозово Промени в разписанието на автобусите за кв. Л
 • Директна предавка: Без изненада - хибриден камион за дълги разстояния от Volvo Директна предавка: Без изненада - хибриден ка
 • Хаос в движението около ЖП гарата - всички светофари светнаха в червено /СНИМКИ/ Хаос в движението около ЖП гарата - всички св
 • Матурите вече на модули и с различна продължителност Матурите вече на модули и с различна продължи
 • Бургаски съдия и тийнейджъри в разговор за Конституцията Бургаски съдия и тийнейджъри в разговор за Ко
 • Започва пръскането срещу комари и кърлежи Започва пръскането срещу комари и кърлежи
 • Избраха кораб за драгирането в Бургаския залив Избраха кораб за драгирането в Бургаския зали
 • Вижте кои ще са големите проекти за Бургас и областта според водача на реформаторите Костадин Марков Вижте кои ще са големите проекти за Бургас и
 • Крадецът, спрян от Никита и Юрий, има 16 присъди зад гърба си Крадецът, спрян от Никита и Юрий, има 16 прис
 • Историческият музей в Приморско отбелязва Деня на Тракия Историческият музей в Приморско отбелязва Ден
 • Честната Стефка, открила и върнала 1750 евро: Преди 20 години върнах 16 000 лева Честната Стефка, открила и върнала 1750 евро:

Не пропускайте