Избират най-красивата омъжена дама в Гранд Хотел и СПА "Приморец"

Избират най-красивата омъжена дама в Гранд Хотел и СПА "Приморец"

Четвъртък, 16 Февруари 2017 12:29
Омъжените дами от цяла бургаска област, получиха уникална покана - да се включат в надпреварата "Мисис Бургас" 2017. Конкурсът е част от веригата "Мисис България" и ще се проведе на 24-и март 2017 година на повече от изискана сцена - Гранд Хотел и СПА "Приморец".

Ако сте се доказали в професията си, но не забравяте грижите за себе си и балансирате успешно между работа, семейство и време за вас, запишете се за участие на mrsburgas@gmail.com. Какво да изпратите? Снимки - в цял ръст и портретна, имена, години, ръст, кратка информация за Вас. Не забравяйте, да напишете и актуален телефон. Крайният срок за записване е 1-и март.

Лице на тазгодишното издание на престижния конкурс е победителката в "Мисис Бургас" 2016 година - Мая Великова. Специално за него, тя засне изискана фотосесия в най-класния и комфортен хотел на българското черноморско крайбрежие – Гранд Хотел и СПА  "Приморец".

Една от дамите, участнички в "Мисис Бургас" 2017, ще получи възможност да представи страната ни на международния конкурс "Mrs.Universal". За 2016 година на него Бургас представи една от финалистките - прекрасната Валя Жекова. Професионалното и поприще е инженер-химик, като от дълги години е начело на отдел "Лабораторни изследвания" в РЗИ Бургас. Валя е щастливо омъжена, с две дъщери.

Лицензиант на "Мисис Бургас" 2017 е Меги Савова, а основен медиен партньор - E-burgas. Гранд Хотел и СПА "Приморец" е съорганизатор, спонсор и домакин на престижната вечер на своята поредица изискани събития - „Let’s Get PRIM”!

Още новини от Бургас

Кандидат-депутатите от ГЕРБ представиха програмата си в общините Карнобат и Айтос

Кандидатите за народни представители от партията продължават със срещите си в област Бургас, за да обсъдят с местните хора регионалната програма, която включва важни проекти… Прочети още »
 • Петима убити и 40 ранени при атентата в Лондон Петима убити и 40 ранени при атентата в Лондо
 • Промени в разписанието на автобусите за кв. Лозово Промени в разписанието на автобусите за кв. Л
 • Директна предавка: Без изненада - хибриден камион за дълги разстояния от Volvo Директна предавка: Без изненада - хибриден ка
 • Хаос в движението около ЖП гарата - всички светофари светнаха в червено /СНИМКИ/ Хаос в движението около ЖП гарата - всички св
 • Матурите вече на модули и с различна продължителност Матурите вече на модули и с различна продължи
 • Бургаски съдия и тийнейджъри в разговор за Конституцията Бургаски съдия и тийнейджъри в разговор за Ко
 • Започва пръскането срещу комари и кърлежи Започва пръскането срещу комари и кърлежи
 • Избраха кораб за драгирането в Бургаския залив Избраха кораб за драгирането в Бургаския зали
 • Вижте кои ще са големите проекти за Бургас и областта според водача на реформаторите Костадин Марков Вижте кои ще са големите проекти за Бургас и
 • Крадецът, спрян от Никита и Юрий, има 16 присъди зад гърба си Крадецът, спрян от Никита и Юрий, има 16 прис
 • Историческият музей в Приморско отбелязва Деня на Тракия Историческият музей в Приморско отбелязва Ден
 • Честната Стефка, открила и върнала 1750 евро: Преди 20 години върнах 16 000 лева Честната Стефка, открила и върнала 1750 евро:

Не пропускайте