10 прекрасни омъжени дами са претендентки за "Мисис Бургас" 2017

10 прекрасни омъжени дами са претендентки за "Мисис Бургас" 2017

Петък, 17 Март 2017 09:00
Денят, в който Бургас ще избере своята най-красива омъжена дама е 24 март. Началото на "Мисис Бургас" 2017 ще бъде даден точно в 19,30 часа на грандиозна и красива сцена - Гранд хотел и СПА "Приморец".  Вече са известни претендентките за титлата. Те са общо 10 и са освен красиви, щастливо омъжени и с утвърдени професии. Ето малко повече за тях, в азбучен ред:

Ваня Димитрова е на 36 и в момента е заета с най-сладкото занятие - отглежда своята 8-месечна дъщеря. Професията и е изключително сериозна - електронен инженер. Вижда бъдещето си в новите технологии и електрониката. Гордее се с българската номинация за „Оскар“ на Тео Ушев.

27-годишната Гергана Йорданова се връща в родния Бургас, за да започне работа по специалността си "Начална училищна педагогика," която завършва в СУ "Св. Климент Охридски". Преди осем месеца става майка на малката Радиана. Споделя, че е безкрайно щастлива и удовлетворена от живота си. Определя "Мисис Бургас" 2017 като предизвикателство, чудесен повод за нови запознанства и извор на положителни емоции.

Донка Стоянова е на 53 и определя живота си като забавен. Преминала е през много тежки моменти в живота си в здравословен план и днес определя живота си като забавен. За нея "Мисис Бургас" е начин, да изживее нова, пълна с красота емоция.

Камелия Борисова е майка на прекрасни момчета на 1 и 3г. 29-годишната дама е акушерка в МБАЛ Бургас. Споделя, че с трепет очаква появата на всеки нов живот на света.

Кристина Стаматова е част от конкурса, благодарение на своята 15-годишна дъщеря. тийнейджърката изпраща трогателно писмо на организаторите на събитието. Дамата е на 38 години и е банков служител. Определя се като обичана и щастлива.

Мина Гюпчанова е омъжена в Несебър. Дамата е на 36 и момче на 11 и момиче на 4 години. Определя като свои основни приоритети здравото семейство, уюта на дома, професионалното развитие. Счита, че съвременната жена трябва да притежава борбеност, независимост, култура, финес.

Надя Недялкова е на 32 и е изключително успешна дама с юридическо образование. Търговски директор е в най-големия финансово-застрахователен холдинг в света и цели 6 пъти печели приза "Най-успешен мениджър на годината". Изявява се и като консултант и трейнър за личностно и професионално развитие. Свободното си време прекарва в компанията на своето голямо петчленно семейство, доминирано от жени. За участие в "Мисис Бургас" 2017, е записана от своята сестра.

Нина Павлова е родена в Свиленград. В Несебър я води любовта на живота и - нейният съпруг. 34-годишната жена е майка на момче на 7г. и момиче на 4 г. Ангажирана е изцяло със семейния бизнес. Обожава да пътува. Определя се като усмихната, лъчезарна, с чувство за хумор.

Радка Пашова е на 38г. Технически сътрудник е в частна фирма. майка е на две деца - на 11 и 2 години, които се стреми да научи да вярват в мечтите си. Определя "Мисис Бургас" като извор на много положителни емоции.

Станислава Андреева е щастлива майка на син на 2г. Дамата е на 25г. Преквалифицира се от собственик на аптека в експерт по красота. Занимава се с микроблейдинг и професионален грим. Споделя, че това е нейния начин да направи дамите щастливи. Учи правo и си е обещала да се реализира и в тази насока. Запалена е по спорта.

Своят глас за една от прекрасните 10 претендентки за титлата „Мисис Бургас“ можете да дадете на сайта на официалния медиен партньор на събитието E-burgas. Лицензиант на конкурса е Меги Савова, а съорганизатор, спонсор и домакин на "Мисис Бургас" 2017г. е Гранд хотел и СПА "Приморец".  


Още новини от Бургас

Черноморец vs Нефтохимик и в ОбС

ПСФК "Черноморец" е мъртъв. Това обяви на трибуната в общински съвет - Бургас Николай Тодоров, председател на клуб на привържениците на "Нефтохимик". "Черноморец" умря и… Прочети още »
 • ГЕРБ дърпа още на БСП, Реформаторите на кантар ГЕРБ дърпа още на БСП, Реформаторите на канта
 • ГЕРБ-Бургас: Хората в областта отново избраха стабилността и развитието ГЕРБ-Бургас: Хората в областта отново избраха
 • Бургаските затворници избраха БСП, 55,6% избирателна активност в областта Бургаските затворници избраха БСП, 55,6% изби
 • Борисов: ГЕРБ е длъжен да направи правителство Борисов: ГЕРБ е длъжен да направи правителств
 • Маркет линк стопява дистанцията, РБ на кантар Маркет линк стопява дистанцията, РБ на кантар
 • ГЕРБ води с над 4% на БСП. Вижте първите резултати и разпределението на депутатските места /ОБНОВЕНА/ ГЕРБ води с над 4% на БСП. Вижте първите резу
 • Над 85 000 бургазлии гласуваха, 9 жалби за изборни нарушения в областта Над 85 000 бургазлии гласуваха, 9 жалби за из
 • 19-годишна подкара Ауди напушена 19-годишна подкара Ауди напушена
 • Директна предавка: BMW обяви началото на нова ера /ВИДЕО/ Директна предавка: BMW обяви началото на нова
 • Бургазлийка задигна над 5 бона от мъж и избяга в чужбина Бургазлийка задигна над 5 бона от мъж и избяг
 • Крадец и магазинер си премериха ножовете, бандитът се стресна Крадец и магазинер си премериха ножовете, бан
 • Над 50 000 бургазлии гласуваха до 13:00 часа, активността си остава ниска Над 50 000 бургазлии гласуваха до 13:00 часа,

Не пропускайте