Каблешково към реформаторите: Вярваме, че ще върнете младите от гурбет в Португалия и САЩ

Каблешково към реформаторите: Вярваме, че ще върнете младите от гурбет в Португалия и САЩ

Петък, 17 Март 2017 12:48
"Подкрепяме Ви и вярваме, че ще направите всичко възможно да върнете младите хора, заминали на гурбет в Португалия, Испания и САЩ", споделиха  членовете на пенсионерски клуб „Единство” в Каблешково с д-р Васил Костадинов, който е четвърти  в листата с кандидати за народни представители  на „Реформаторски блок – Глас народен”. Д-р Костадинов, който е и общински съветник в Поморие, посети клуба заедно с колегата си от ОбС Живко Куцаров.

„Цели семейства от Каблешково заминаха за чужбина, ако не е Слънчев бряг -  тук няма работа за младите. Навремето имахме завод, в който работеха 400 души, а сега са едва 30. ТКЗС-то също не съществува. Градът е на перфектно място – еднакво отдалечен от Поморие, Несебър и Бургас. Това, от което се нуждае,  е добра инфраструктура и здавеопазване”, заявиха възрастните хора. Те споделиха, че копнеят да  посрещнат децата и внуците си отново, но не на гости, а за постоянно.

 „Само така градът може да се съживи, затова поемам ангажимент, че ще направя всичко възможно жителите на Каблешково да имат достъп до  качествено здравеопазване”, заяви д-р Костадинов.

Особен интерес сред членовете на клуба предизвика идеята на д-р Костадинов за създаване на Общински здравни каси, които ще гарантират достъпа на пациентите до лекар.

„В програмата на Реформаторския блок е залегнала и национална кампания за профилактични прегледи и изследвания, както и разширяване на пакета за дентална помощ”, добави  д-р Костадинов. Той обърна специално внимание на  развитието  на спешната помощ, която е така нужна за по-малките градове. От своя страна жителите на Каблешково  споделиха, че подкрепят идеите и му пожелаха да ги реализира в бъдещето Народно събрание.

„Ние Ви познаваме и знаем, че сте сериозен човек, затова Ви гласуваме доверие”, заявиха членовете на клуб „Единство”.

Още новини от Бургас

SCALA MERCALLI И АНАЛГИН подгряват W.A.S.P. в Бургас

Броени дни остават до концерта на рок легендите W.A.S.P. в България. Знаменитият форнтмен Блеки Лоулес и неговите музиканти са подготвили уникално шоу за родните фенове,… Прочети още »
 • ГЕРБ дърпа още на БСП, Реформаторите на кантар ГЕРБ дърпа още на БСП, Реформаторите на канта
 • ГЕРБ-Бургас: Хората в областта отново избраха стабилността и развитието ГЕРБ-Бургас: Хората в областта отново избраха
 • Бургаските затворници избраха БСП, 55,6% избирателна активност в областта Бургаските затворници избраха БСП, 55,6% изби
 • Борисов: ГЕРБ е длъжен да направи правителство Борисов: ГЕРБ е длъжен да направи правителств
 • Маркет линк стопява дистанцията, РБ на кантар Маркет линк стопява дистанцията, РБ на кантар
 • ГЕРБ води с над 4% на БСП. Вижте първите резултати и разпределението на депутатските места /ОБНОВЕНА/ ГЕРБ води с над 4% на БСП. Вижте първите резу
 • Над 85 000 бургазлии гласуваха, 9 жалби за изборни нарушения в областта Над 85 000 бургазлии гласуваха, 9 жалби за из
 • 19-годишна подкара Ауди напушена 19-годишна подкара Ауди напушена
 • Директна предавка: BMW обяви началото на нова ера /ВИДЕО/ Директна предавка: BMW обяви началото на нова
 • Бургазлийка задигна над 5 бона от мъж и избяга в чужбина Бургазлийка задигна над 5 бона от мъж и избяг
 • Крадец и магазинер си премериха ножовете, бандитът се стресна Крадец и магазинер си премериха ножовете, бан
 • Над 50 000 бургазлии гласуваха до 13:00 часа, активността си остава ниска Над 50 000 бургазлии гласуваха до 13:00 часа,

Не пропускайте