ГЕРБ с редица дарения за Великден

ГЕРБ с редица дарения за Великден

Понеделник, 21 Април 2014 09:54
Поредица от дарения направи областната структура на ГЕРБ в дните около Великденските празници. Структурата на партията в Малко Търново зарадва жителите на странджанското село Стоилово. Народният представител Иван Вълков, заедно с общинския ръководител Александър Андонов, дариха яйца и козунаци на местните хора. Бургаският депутат от ГЕРБ обсъди с жителите на с. Стоилово специфични въпроси, свързани с населеното място и района на Странджа. По време на посещението си в странджанското село Иван Вълков уважи литургията в църквата „Свети Илия“, където запали свещ за здраве.
 
ГЕРБ зарадва и социално-слаби семейства в Сунгурларе. Общинският съветник Живко Аладжов, заедно със Станислава Георгиева, председател на местната структура на Младежки ГЕРБ посетиха над 50 семейства в града и им дариха яйца и козунаци.
 
Членове на общинската структура на ГЕРБ-Приморско пък посетиха Дома за възрастни хора с увреждания в с.Ясна Поляна. Те получиха като дарение козунаци, яйца, плодове и сладки изделия. В благородния жест се включиха бизнесдамите от Приморско Димка Петкова и Марияна Павлова. Те зарадваха обитателите на дома с продукти от първа необходимост и традиционното за Великденската трапеза агнешко месо.
Общинският координатор на ГЕРБ-Приморско Захарина Неделчева поздрави възрастните хора, които й благодариха за жеста на внимание, превърнал се в традиция. Броени дни преди Великден ГЕРБ-Приморско раздадоха близо 55 пакета с храна от първа необходимост на възрастни хора и социално–слаби семейства в селата Веселие, Ясна поляна, Ново Паничарево и Писменово.

Още новини от Бургас

Отказаха сбовода на осъден за убийство и блудство с дете

След протест на Окръжна прокуратура –Бургас, Апелативният съд в града отказа да освободи предсрочно от затвора Петър Петров, който излежава присъда от 20г. „лишаване от… Прочети още »
 • ЦГЧ без вода в четвъртък ЦГЧ без вода в четвъртък
 • Директна предавка: Нема лабаво - Land Rover съвсем „излиза от пътя” Директна предавка: Нема лабаво - Land Rover с
 • Резитба на дърветата затваря улици в Бургас Резитба на дърветата затваря улици в Бургас
 • Жалбата за "Бургас-север" е недопустима, проверяват плажовете по график Жалбата за "Бургас-север" е недопустима, пров
 • Буните на къмпинг „Черноморец“ са незаконни Буните на къмпинг „Черноморец“ са незаконни
 • Делото за атентата на летището отново не тръгна, предлагат да се гледа в Израел Делото за атентата на летището отново не тръг
 • Заявленията за обезщетение за безработица вече и електронно Заявленията за обезщетение за безработица веч
 • Библиотеката и хотел „Приморец“ с реверанс към четящите хора Библиотеката и хотел „Приморец“ с реверанс къ
 • Бургаските рибари за пример и пред румънски инспектори Бургаските рибари за пример и пред румънски и
 • Нов опит за ход на делото за атентата на летището Нов опит за ход на делото за атентата на лети
 • "MAGIC" в музикалното училище "MAGIC" в музикалното училище
 • Мистър Куку от "Мастършеф" готви сардински специалитети в Гранд Хотел и СПА "Приморец" Мистър Куку от "Мастършеф" готви сардински сп

Не пропускайте