Седмичният хороскоп на BurgasNews

Седмичният хороскоп на BurgasNews

Неделя, 03 Август 2014 07:55
ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, силна творческа седмица. Благоприятен период за танцьори и актьори. Стимулирани ще бъдат духовните способности за лечение. Подходящо време за медитация и духовни практики. Силно изразени съзнателни и интуитивни способности. Успех ще имат хората занимаващи се с психология, секретна, задкулисна дейност или разузнаване. Възможност да се преодолеят негативни емоционални навици и желания. Чувствителността и повишената емоционалност ще бъдат най-силно изразени в четвъртък.ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, ще бъдете грижовни към хората, които обичате и изключително привързани към дома, родителите и роднините. Ще откликвате на настроенията и емоциите на околните. На първо място ще ви интересува уюта и сигурността на имуществото.  Времето е подходящо за закупуване на недвижима собственост, обзавеждане или ремонт на дома, работа в градината, боядисване, освежаване, смяна или преустройство. Приятни ще бъдат моментите в семейна и домашна обстановка.БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, силна емоционална седмица. В петък ще имате възможност да създадете необикновени и интересни контакти. Ще бъде засилена  интуицията и проницателността ви. Добър период за работа с наука, технологии, електроника. Приятели и организации ще съдействат за успеха ви. Сериозните отговорности могат да ви обременяват и да намалят жизнеността ви. В неделя пълнолунието в сходния по стихия въздушен знак Водолей допълнително ще ви стимулира и подкрепя в начинанията.РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, пълнолунието във Водолей ще ви помогне да се пренесете в утрешния ден, да планирайте бъдещето да начертаете нови планове така, че да се чувствате максимално свободно, без да сте капсуловани или привързани към рамките на графици и установени правила. Последвайте копнежите на сърцето си и следвайте знаците на света около вас, вгледайте се внимателно със сетивата си, за да преоткриете новите възможности. При усещане за липса на свобода и независимост, се замислете дали не е настъпило времето да ги извоювате.ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, оригиналност, творчество и неочаквано щастие в събота, но нарастване на отговорностите във финансово, професионално, политическо или юридическо отношение. Експериментите, които са преценени правилно ще бъдат успешни. Добър период за започване на нови контакти, приятелства с интересни и нестандартни хора. Свободата води до разширяване на опита и възможностите за вълнения и преживявания в областта на любовта, за реализиране на лични цели и планове.  В неделя с пълнолунието във Водолей ще можете да поработите там, където е нарушен балансът между личните потребности и желанията на другите.
 


ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, през седмицата ще ви се наложи да взимате важни и отговорни решения. Сериозните отговорности могат да ви обременяват и да намалят жизнения ви тонус. Дори да ви направят угнетени, неспокойни с негативно и песимистично мислене, тревожни от тежка работа и трудно общуване. Ще  контактувате с възрастни и авторитетни хора, заемащи официални постове, или  подписването на сериозни договори. Добър период за математици, дизайнери, учени, изследователи.ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни,  интересна седмица за представителите на знака. С пълнолунието, в сходния по стихия въздушен знак Водолей, можете да  ревизирате вътрешните бариери, които ви пречат да разгърнете личността си и да бъдете такива, каквито желаете. Интуицията, ще ви води, затова тръгнете непредубедено по нейното течение и се оставете тя да ви отведе към онези желания, чиято реализация ще ви направи истински щастливи. Надникнете в бъдещето и си представете как ще се чувствате след тяхната реализация.СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион през седмицата ще бъдете с намалена жизненост поради сериозни задължения и преодоляване на трудности. Големи изисквания, тежки делови и професионални задължения на околните към вас с очаквания, които е възможно да не покриете и изпълните. На изпитание ще са подложени силата, издръжливостта и търпението ви. Независимо дали резултатите са благоприятни или не, ще извлечете ценен опит и ще научите някои важни уроци от живота.


 
СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, вашето мислене ще е по-глобално, ще сте устремени към целта, без да обръщате внимание на детайлите и подробностите. Мисълта ще бъде изразителна, убедителна и уверена. Благоприятен период за провеждане на важни срещи и разговори, намеренията  ще бъдат точни и ясни, ще срещнете разбиране от страна на началници или бизнес партньори. Подходящо време за счетоводна и деловодителска работа, подреждане на документи, обработка на информация.КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог,  труден период за професионални успехи. Големи изисквания, тежки делови и професионални задължения ще ви лишават от жизненост и оптимизъм. Децата, може да се почувстват необичани или пренебрегнати, да ви напомнят, че отделяте все по малко време за тях. Възможно е да се появят здравословни проблеми свързани с кожа, кости, зъби, коса, гръбначен стълб, сърце. Особено внимателни бъдете в събота, не вземайте крайни и неразумни решения.ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей, изключителна седмица за представителите на знака. В събота възможност за нови контакти, приятелства с интересни и нестандартни хора, вълнения и преживявания в областта на любовта. Шанс за реализиране на лични цели и планове. Добър период за самоусъвършенстване,  стимулиране на интуицията, правилната преценка, бързата реакция и улавянето на добрия момент. В неделя с пълнолунието във вашия знак колкото по-малко граници поставите пред въображението си, толкова по-достоверни ще бъдат резултатите.РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, седмица в която са благоприятни условията за действия с другите хора, приятели, съмишленици, групова и колективна дейност. Добър период за боравене с техника, технологии и електроника. Можете да работите на високи обороти,  да издържите стресова ситуация, голямо натоварване и да реагирате динамично, ефективно и бързо. Възможни са постижения в областта на спорта, шофиране с висока скорост, взимане на светкавични решения и провеждане практически занимания.

Изготвил за BurgasNews: avgusta
Още информация: http://astrobg.hpage.com/

Още новини от Бургас

Преглед на печата 02.09.2015г.

Отбраната и националната сигурност са сред актуалните теми на вестниците днес. Ремонтът на изтребителите МиГ-29 от Полша ще излезе с 50% по-евтин, отколкото ако беше… Прочети още »
 • Контрабандни пестициди на Лесово Контрабандни пестициди на Лесово
 • Уволниха шеф в ИАРА-Бургас, той ще си търси правата в съда Уволниха шеф в ИАРА-Бургас, той ще си търси п
 • Следизборен подарък: Скок на цените на парното и тока Следизборен подарък: Скок на цените на парнот
 • Съкращения в четири общински предприятия Съкращения в четири общински предприятия
 • Балообразуването след VІІ кл. с различни предмети за всяка паралелка Балообразуването след VІІ кл. с различни пред
 • 12 години на рецидивист за блудство с две деца 12 години на рецидивист за блудство с две дец
 • Оповестиха мотивите за оправдателната присъда по делото на Петър Низамов Оповестиха мотивите за оправдателната присъда
 • Награждават през април героите Никита и Юрий Награждават през април героите Никита и Юрий
 • Спокойствие в ОбС - мирна сесия, учтиви съветници Спокойствие в ОбС - мирна сесия, учтиви съвет
 • Следизборната сесия - конгрес на победителите Следизборната сесия - конгрес на победителите
 • Най-мощното новолуние сбъдва желания Най-мощното новолуние сбъдва желания
 • Директна предавка: По колко печелят големите от всяка продажба? Директна предавка: По колко печелят големите

Не пропускайте