Камелия: Срам ме е да кажа с колко мъже съм спала

Камелия: Срам ме е да кажа с колко мъже съм спала

Неделя, 12 Март 2017 11:25
Първият мъж в живота на певицата се казва Валери и до днес живее в Чипровци. Тя все още му честити рожденните дни и никак не е чудно защо Камелия проявява уважение към бившия си приятел, с когото е била гадже цели 8 години. Именно Валери дава тласък на музикалната й кариера, пише „Таблоид“.

 „Помогна ми с апаратура, с микрофон… Така започнаха моите непрофесионални стъпки с оркестри по сватби и кръщенета…“, казва Камелия и е разяснявала, че цени Валери, както и всички други хора в живота си, не само заради това, което са й дали. Певицата споделя философията, че всеки човек, когото среща, е урок, за който тя трябва да бъде благодарна. Такъв е и Цветин, с когото Камелия се запознала малко след края на първата си любов.

„Всъщност аз го помня още когато той беше на 3 години. Аз бях на 10. Тогава го видях за първи път. Спомням си, че майка му го водеше за ръчичка с брат му, който тъкмо проходил. Беше странно, защото дойдоха по т. нар. постановление за гранични райони да работят в Чипровци. И аз го знам като сина на жената, която е шефка на ДСК. Така им казвахме“, разказва Камелия.След тази първа среща минали години, преди съдбата отново да ги срещне, защото Камелия поела по пътя към голямата сцена. Завършила училище и се записала в обувния техникум в София. След време отново срещнала вече порасналия Цветин, с когото тази година ще отбележат 20 години любов и разбирателство. Засекли се в дискотеката в родния си град. „Видях едно момче, което не познавах, но много харесах как танцува и гледа тогавашната си приятелка, или момичето, с което имаше някакъв флирт. Имаше жар в присъствието му. Попитах кой е... А той ме знаеше, защото вече пеех. С Цветин се харесахме от пръв поглед“, спомня си Камелия.

Първоначално двамата излизали известно време, като Цветин все се притеснявал да направи първата крачка и да я целуне. „Накрая кака си го дръпна“, казва през смях Камелия. Противно на провокативното си поведение на сцената, в живота тя е доста по-обрана. Признава, че напук на имиджа си на сексбомба е била интимна с много малко мъже.

„Даже ме е срам да кажа с колко съм имала отношения. По-малко са от пръстите на двете ми ръце“, казва свенливо Камелия.

hotnews.bg

Още новини от Езотерика и мистерии

Интернет се контролира само от 14 души със 7 секретни ключа

Това може да звучи като сюжет за шпионски роман , но е истина : Целият Интернет се контролира с помощта на седем действителните физически ключове.… Прочети още »
 • Не се прозявайте по време на секс Не се прозявайте по време на секс
 • Елен Колева спряла секса, карала на молитви Елен Колева спряла секса, карала на молитви
 • Брад Пит тайно при Анджелина в Камбоджа Брад Пит тайно при Анджелина в Камбоджа
 • Моделът Бар Рафаели отново е бременна Моделът Бар Рафаели отново е бременна
 • Тайните на Емили Ратайковски Тайните на Емили Ратайковски
 • По колко яйца може да ядете на ден По колко яйца може да ядете на ден
 • Скарлет Йохансон си пада по кулинари Скарлет Йохансон си пада по кулинари
 • Нещастните мъже гледали най-много порно Нещастните мъже гледали най-много порно
 • Испанци за Николета: Завъртя главата на Роналдо Испанци за Николета: Завъртя главата на Ронал
 • Какво не знаете за гъбите Какво не знаете за гъбите
 • Най-красивата омъжена жена в Бургас е 32-годишната Надя Недялкова Най-красивата омъжена жена в Бургас е 32-годи
 • Антонио Бандерас получил инфаркт Антонио Бандерас получил инфаркт

Не пропускайте