Волейболен национал и ММА боец избират Мисис Бургас

Волейболен национал и ММА боец избират Мисис Бургас

Понеделник, 13 Март 2017 12:14
ММА боецът Георги Стоянов, внук на първия български олимпийски шампион – борецът Никола Станчев, заедно с волейболният национал Николай Николов, стават част от журито в Мисис Бургас 2017.

Шампионът в свободните боеве в категория до 70 кг  се завръща от Виетнам, където тренира, специално за звездното събитие. Освен с бойния си дух и това, че е внук на първата ни олимпийска гордост, Георги е известен и с това, че спечели второто издание на  реалитито „Къртицата 2. Там той доказа, че е най-бързия и физически най-добре подготвен играч.

Редом до ММА боецът в журито на Мисис Бургас застава и волейболната звезда Ники Николов. През 2012 година, като част от националният ни отбор по волейбол, кара цяла България да се гордее с  4-то им място на Олимпийските игри, а през 2015 – със сребърния медал от първите Европейски Олимпийски игри в Баку. Николов е започнал професионалната си кариера в бургаския „Лукойл“ и споделя, че морския град завинаги си остава специален за него. До успешните ни момчета ще заблести и очарователният общински шеф към общинската дирекция „Спорт и младежка дейност“ в Бургас – Веселина Деведжиева.

Част от светското събитие в Морския град ще бъде и носителката на Mrs Bulgaria Earth  Диди Стоянова. Tази година тя ще представи страната ни на Mrs. Earth, който ще се проведе в Лас Вегас.

Кандидатките за титлата Мисис Бургас 2017 вече може да покрепите и в интернет, на следния линк: http://e-burgas.com/misis/

Платформата за гласуване е създадена с любезното съдействие на Софт Лоджик.  IT фирмата е създадена от дългогодишни уеб специалисти, придобили своя опит във водещи български компании. Във фирмата работи млад, но амбициозен екип, който подхожда към всеки проект с необходимата доза сериозност, както и креативност.

За изпълнението на поръчките, младите IT експерти разчитат както на световните лидери в онлайн платформите, така и на собствено разработена система за управление на съдържанието, съобразена със специфичните нужди на българските клиенти.

Конкурсът Мисис Бургас 2017 ще се проведе в Гранд Хотел и СПА „Приморец“ на 24 март от 19,30 ч. Куверти за светското събитие вече са в продажба.

Още новини от История и археология

Кога е роден Исус

Библията не посочва конкретна дата, на която се родил Исус Христос, както личи от следните източници:„"Действителната дата, на която се родил Исус, не е известна."“… Прочети още »
 • Не се прозявайте по време на секс Не се прозявайте по време на секс
 • Елен Колева спряла секса, карала на молитви Елен Колева спряла секса, карала на молитви
 • Брад Пит тайно при Анджелина в Камбоджа Брад Пит тайно при Анджелина в Камбоджа
 • Моделът Бар Рафаели отново е бременна Моделът Бар Рафаели отново е бременна
 • Тайните на Емили Ратайковски Тайните на Емили Ратайковски
 • По колко яйца може да ядете на ден По колко яйца може да ядете на ден
 • Скарлет Йохансон си пада по кулинари Скарлет Йохансон си пада по кулинари
 • Нещастните мъже гледали най-много порно Нещастните мъже гледали най-много порно
 • Испанци за Николета: Завъртя главата на Роналдо Испанци за Николета: Завъртя главата на Ронал
 • Какво не знаете за гъбите Какво не знаете за гъбите
 • Най-красивата омъжена жена в Бургас е 32-годишната Надя Недялкова Най-красивата омъжена жена в Бургас е 32-годи
 • Антонио Бандерас получил инфаркт Антонио Бандерас получил инфаркт

Не пропускайте